Home Najnovije Obukli su preslatkog štenca u malo odijelo za upoznavanje novih vlasnika koji...

Obukli su preslatkog štenca u malo odijelo za upoznavanje novih vlasnika koji se na kraju nisu pojavili

106
0
0 PAY Heartbreaking photo of puppy dressed in tuxedo as he excitedly awaits to meet owners who never showe
0 PAY Heartbreaking photo of puppy dressed in tuxedo as he excitedly awaits to meet owners who never showe

Slika preslatkog šteneta odjevenog u smoking, spremnog za svoj novi dom, može topiti srca, ali kada se njegovi vlasnici nikada ne pojave, to postaje srceparajuće.

Vincente je bio dotjeran i spreman za svoje nove vlasnike, ali nažalost, nikada nisu došli. Kolumbijska dobrotvorna organizacija za životinje, Fundación Rescátame, podijelila je tužnu priču na svom Instagram profilu, ističući kako je Vincente ostao bez doma i bez svojih vlasnika. Fotografija Vincentea u njegovom dotjeranom izdanju postala je simbol propale posvojne prilike.

1 PAY Heartbreaking photo of puppy dressed in tuxedo as he excitedly awaits to meet owners who never showe
1 PAY Heartbreaking photo of puppy dressed in tuxedo as he excitedly awaits to meet owners who never showe

“Dobrotvorna organizacija nije mogla sakriti svoje razočaranje zbog otkazane posvojbe,” napisali su. “Vincente je bio spreman za posvojenje, ali njegov navodni posvojitelj nikada nije došao po njega. Baš kad je bio spreman za dom, sve je otkazano.”

“I onda nas pitaju kako to da smo tako strogi s procesom posvajanja – evo zašto! Zato što ne želimo sumnjati da će naši krzneni prijatelji biti u izvrsnim rukama cijeli život. Ako želite posvojiti, imajte na umu da je obveza zauvijek, životinje nisu stvari koje možete imati kad vam se prohtije da nabavite psa.”

Srećom, nakon što je tužna priča o Vincenteu postala viralna, stotine ljudi ponudilo se da mu pruži dom. Ubrzo je pronašao svoju novu obitelj koja ga je s ljubavlju prihvatila. Fundación Rescátame podijelila je video kako Vincente napušta ustanovu i kreće prema svom novom domu, zahvaljujući svima koji su pružili podršku i ljubav.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here