Home Mozaik ‘Odbili su me na razgovoru za posao jer imam preveliki penis’

‘Odbili su me na razgovoru za posao jer imam preveliki penis’

310
0

U emisiji o problemima muškaraca s velikim penisima na britanskom Channelu 4, Joe se požalio da njegov penis ni uz posebno donje rublje nije moguće sakriti te da zbog toga nije prošao na razgovoru za posao

Britanska televizijska mreža Channel 4 u prigodnoj emisiji pod nazivom ‘My massive C..k’ (Moj ogromni penis), u kojoj predstavljaju impresivno obdarene muškarce, predstavila je muškarca koji tvrdi da su ga zbog veličine njegovog penisa odbili na razgovoru za posao, jer su mislili da tijekom razgovora ima – erekciju. Joe, koji nije želio da se objavi i njegovo prezime, ima penis od 24.13 centimetara.

I dok neki muškarci u toj seriji priznaju da im njihov veliki alat uglavnom ne smeta u životu, on se priklonio onima koji kažu da im veliki penis smeta u svakodnevnim aktivnostima, a kao što njegov primjer pokazuje, može čovjeka čak i koštati karijere.

– Veličinu mog penisa je nemoguće sakriti ili smanjiti, to je jednostavno isključeno. Deblji je od moje podlaktice, ima oko 17,7 centimetara promjera, ispričao je Joe o svojim intimnim mjerama za Metro, a prenosi New York Post.

Kaže da mora nositi posebno donje rublje, s ‘torbicom’ u koju ‘sve stane’, kako bi spriječio da mu dijelovi penisa ‘ispadaju’ iz gaća. Međutim, gaćice koje posebno naručuje, nisu mu pomogle da tijekom razgovora za posao odvrati poglede od intimnog dijela tijela I spriječi neugodnu situaciju.

– Odgovor koji sam dobio bio je: ‘Nećeš dobiti posao. Mislili smo da si dobar kandidat, ali čini nam se da se dogodilo nešto neprimjereno, rekli su mu, prema onome što je ispričao u emisiji.

– Mislili su da imam erekciju tijekom cijelog intervjua – ustvrdio je, dodavši kako se vidjelo što podsvjesno misle: Možemo vidjeti tvoj alat.

Previous articleNogometaš talijanskog prvoligaša izboden u napadu nožem kod Milana. U kritičnom je stanju!
Next articleZbog pe*isa više nisam vodoinstalater, imam bogatstvo! Ispovijest čovjeka iz potresnog dokumentarca – jedini ne kuka!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here