Home Mozaik Odzvonilo rezerviranju mjesta: Općina na Pagu pokupila stvari s plaže

Odzvonilo rezerviranju mjesta: Općina na Pagu pokupila stvari s plaže

240
0

Komunalno redarstvo Općine Kolan u suradnji s tvrtkom ČIOK provelo je akciju čišćenja plaža od ostavljenih stvari, a fotografiju ostavljenih ležaljki, stolica i ostale plažne opreme objavili su na Facebooku. Odzvonilo je rezervaciji mjesta na plaži.

“Općina Kolan je provela akciju sakupljanja ručnika i rekvizita s plaže, ljudima koji su ‘rezervirali’ mjesta za daljnji odlazak na plažu. Važno je napomenuti kako se od prošlogodišnje odrađene akcije sakupljanja stvari s plaža, ove godine u punom manjem broju ostavljaju stvari.

Važno je da svi posjetitelji plaže budu svjesni svoje odgovornosti prema okolišu i drugim ljudima i pridržavaju se pravila kako bi se stvorilo ugodno i sigurno okruženje za sve. Uklonjene predmete možete pokupiti ispred igrališta u Mandrama. Napomena: zaposlenici Općine Kolan nisu odgovorni za predmete koji su uklonjeni”, napisali su na Fejsu.

Sudeći po komentarima ispod objave, mnogi su podržali potez.

“Samo tako i nastavite, posebno od 12 do 16, moći ćete cijeli trgovački centar otvoriti sa ostavljenim stvarima koja ‘čuvaju mjesto'”, “Bravo!!! To morate uraditi svaki dan. Neki ljudi misle da je i to u njihovi vlasti. Sram jih bilo”, “Tako triba kad ostave opet isto”, pišu u komentarima mještani.

Previous articleIvana Knoll pozirala u infarktnom izdanju: Korzet i tangice joj pristaju kao rijetko kojoj ženi (FOTO)
Next articlePicigin Fest Baška i ove godine očarao publiku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here