Home Mozaik Ogroman interes Rijeke za koncert Aleksandre Prijović!

Ogroman interes Rijeke za koncert Aleksandre Prijović!

349
0

Aleksandra Prijović, popularna pjevačica s Balkana, nastavlja nizati uspjehe na koncertnoj turneji diljem regije. Nakon pet spektakularnih koncerata u zagrebačkoj Areni, Prijović je održala pet izvanrednih nastupa u Osijeku, osvajajući srca publike diljem Hrvatske. Sudeći po reakcijama na društvenim mrežama, oduševljenje fanova ne jenjava, a Aleksandra je najavila dodatne koncerte u Rijeci i Varaždinu, čime će ukupan broj njenih velikih koncerata u Hrvatskoj dosegnuti impresivnih 12.

Publika je bila oduševljena njezinim nastupima, što potvrđuju brojni komentari na društvenim mrežama. Fanovi su izražavali svoju ljubav i podršku te su putovanja kako bi prisustvovali koncertima u Osijeku opisivali kao nezaboravno iskustvo.

Prijović je najavila nastupe diljem regije, uključujući koncerte u Novom Sadu, Kragujevcu i Zenici, čime potvrđuje svoj status regionalne zvijezde. Karte za koncerte u Rijeci i Varaždinu već su u prodaji, a interes publike je ogroman – za koncert u Rijeci već je prodano pola tribina.

Prijović se zahvalila publici na ljubavi i podršci te najavila nove koncerte, ističući svoje veselje zbog ponovnog dolaska u te gradove. Turneja Aleksandre Prijović nastavlja se, a oduševljenje publike ne jenjava – što je jasan pokazatelj njezine neprikosnovene popularnosti na regionalnoj glazbenoj sceni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here