Home Vijesti Olujna bura prevrnula krov trgovačkog centra na Kukuljanovu

Olujna bura prevrnula krov trgovačkog centra na Kukuljanovu

1755
7

Olujna bura koja danima puše na Kvarneru prevrnula je danas krov trgovačkog centra Plodina na Kukuljanovu. Dijelovi krova nošeni burom doslovno su razbila prednji stakleni trgovačkog centra.

Previous articleSnijeg zameo obalu od Pule do Dubrovnika, pogodite koji grad je zaobišao?
Next articleSnijeg zabijelio kvarnerske otoke, problemi sa strujom na Pagu i Rabu

7 COMMENTS

  1. Plodine su nazdraviji trgovački lanac u RH, sami se financiraju i iz vlastitog profita otvaraju nove centre a ne zadužuju se kod banaka i povećavaju vanjski dug zemlje. Gazda vozi istu mečku već koliko godina, a ne ko Todorići 20 mečki da ni sami ne znaju koliko ih imaju. Plodine respect,a bura, jebiga desi se, pogotovo kad se industrijska zona crta u uredu a gup rade podobni sinovi koji su jedva faks završili.

  2. neznam o čemu pričate .Ja znam da u tim Plodinama radnici jedva dobiju slobodan dan i ako ga dobiju, a poslovođe u većini dućana se prema njima ponašaju totalno neljucki a o plaćama bolje da ne govorim….. neka im je mogli su uzet boljeg arhitekta a ovako bar radnici zasluženo doma!

  3. te iste plodine financiraju se na grbaci radnica, koje rade vise od 12 sati u neljudskim uvjetima za 2 kune. tako da jebes ti te hvalospjeve. jadan gazda vozi mercedesa. kad je vec faca i mecena neka se pokaze dobrotom i djelom, prema zajednici od koje zivi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here