Home Mozaik On me na to natjerao, taj čin me slomio: Uznemirujuća ispovijest glumice...

On me na to natjerao, taj čin me slomio: Uznemirujuća ispovijest glumice o vezi s Vladimirom Kličkom (VIDEO)

237
0

Bivši boksač i aktivist Vladimir Klitschko godinama je bio u vezi s glumicom Hayden Panteyer s kojom je dobio kćer Kayu. Njihovoj ljubavi došao je kraj, a glumica sada iznosi šokantne tvrdnje o borbi oko skrbništva.

Glumica Hayden Panettiere namjerila se na svog bivšeg partnera, nekadašnjeg trofejnog boksača Vladimira Klička, optuživši ga da joj nije dao izbora kada je trebalo potpisati puno skrbništvo nad njihovom kćeri Kayom, koja sada ima sedam godina. To se dogodilo još 2018. godine, u jeku, kako navode ukrajinski mediji, glumičinih problema sa zlouporabom tableta za smirenje.

Zvijezda iz Nashvillea (33) u emisiji “Red Table Talk” otkrila je dosta o uznemirujućem trenutku kada je, kako je istaknula, svoje tada četverogodišnje dijete poslala živjeti u Ukrajinu s Kličkom (46).

U traileru za intervju možete vidjeti segment u kojem Hayden govori o tome kako ju je bivši partner doslovno natjerao da se odrekne skrbništva nad djetetom kada je njihova ljubav završila. Hayden je rekla da joj se srce još uvijek slama pri pomisli na taj čin. Otvoreno je progovorila i o svojoj borbi s postporođajnom depresijom tijekom koje je, kako je priznala, postala ovisna o lijekovima. Prema njezinim tvrdnjama, ovu situaciju iskoristio je i Kličko rekavši joj da zbog svega što proživljava dijete treba neko vrijeme biti s njim, na sigurnom.

Glumica je potpisala papire kojima Kličku daje skrbništvo nad svojom kćeri Kajom, vjerujući da će dijete moći vratiti kada se emocionalno i psihički sredi. Kako je istakla, na sve to praktično ju je natjerao bivši suprug, iskoristivši njeno trenutno nestabilno stanje.

– Srce mi se slamalo dok sam potpisivala papire i odjednom odustajala od skrbništva nad kćeri. Tada sam vjerovala da je to stvarno najbolja opcija dok nisam sredila svoj život. Mislila sam da ću nakon toga opet moći brinuti o svom djetetu i da ćemo dijeliti skrbništvo. To se nikada nije dogodilo – istaknula je glumica u svojoj ispovijesti.

Od izbijanja rata u Ukrajini zemljom vlada nesigurnost i vrlo visoka napetost. Glumica je dodatno potresena brigom za svoje dijete, s obzirom da su i Vladimir i Vitalij Kličko vojno aktivni u ratu. Na početku rata Hayden je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama podijelila da je njezina kći na sigurnom i da više nije u Ukrajini, no o daljnjem životu djevojčice ništa se ne zna.

U kontroverznoj glumičinoj ispovijesti govori i o tome da su joj suradnici nakon poroda davali tablete kako bi joj popravili raspoloženje i kako bi izgledala sretnija u javnosti. Haley je progovorila i o tome da je nakon poroda doživjela nezgodu. Mnogi su je tada osuđivali te se govorilo da je bila pod utjecajem alkohola i opijata. Međutim, ona je to demantirala.

– Ne znam gdje je krenula postporođajna depresija, a gdje borba s alkoholizmom. U jednom sam trenutku bila u jako lošem stanju i nitko nije shvaćao kroz što prolazim. Pio sam sve više i više, alkohol me potpuno preuzeo. Snažna sam žena, međutim, nakon poroda sam stvarno posrnula. Dešavalo se da ležim na podu potpuno bez alkohola. Jednostavno mi nije bilo dobro – kaže glumica, pa dodaje:

– Od žene koja se liječila od postporođajne depresije postala sam alkoholičarka. Ljudi su me drugačije gledali, više nisu imali empatije prema meni. Nitko mi nije vjerovao što god sam rekao, bilo je stvarno ponižavajuće i bolno. Osjećala sam se bespomoćno, samo sam se htjela sklupčati u kutu sobe i plakati. Ne mogu reći da sam danas potpuno izliječen, ali svakim novim danom idem korak po korak. Bit ću dobro, ne želim ponoviti razdoblje koje je iza mene – zaključuje glumica.

Previous articleSerse Cosmi najavio Jadranski derbi: Nadam se da neću morati ulaziti u teren nakon sudačkih odluka!
Next articleImaju se*s 2 puta tjedno, a sada želi mužu napraviti i ovu stvar: Od detalja će vam se dignuti kosa na glavi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here