Home Mozaik Oproštajni koncert Hladnog piva u Rijeci

Oproštajni koncert Hladnog piva u Rijeci

181
0

U sklopu aktualne turneje “35 za 35”, kojom se oprašta od publike i odlazi na dugu koncertnu pauzu, popularno Hladno pivo 9. rujna dolazi i u Rijeku, na igralište pored Boćarskog doma na Podvežici, lokaciju Zvečka festivala.

Jedan od najpoznatijih hrvatskih rock bendova pojavio se na sceni krajem osamdesetih, no do veće popularnosti došli su u devedesetima, kad su slovili za najjači domaći punk rock bend i to prvenstveno zahvaljujući žestokim svirkama i trilogiji albuma “Džinovski”, “G.A.D.” i “Desetka”. Narednim studijskim materijalima (“Pobjeda”, “Šamar”, “Knjiga žalbe”, “Svijet glamura” i “Dani zatvorenih vrata”) šire svoj stilski izraz i publiku, te nastavljaju puniti dvorane diljem regije, kao i police s glazbenim nagradama.

Svemu tome sada dolazi kraj, obzirom da se u godinama koje slijede frontmen Mile Kekin odlučio posvetiti samostalnoj karijeri, dok će ostatak benda nastaviti zajedno raditi na projektu Guerilla Mainstream.

To ujedno znači kako je ovo posljednja prilika da vidimo i slušamo Hladno pivo, koje će na Podvežici protresti svoju kompletnu pjesmaricu uz hitove iz svih faza svoje dugogodišnje karijere!

Publiku će za nastup Hladnog piva zagrijati Johnny Quid, mladi riječki bend koji uglavnom praši punk, ali se igra i s drugim žanrovima stvarajući tako vlastiti zvuk.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj cijeni od 75 kuna mogu se kupiti u sustavu Entrio te Dallas Music Shopu u Rijeci. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 95 kuna. Vrata se otvaraju u 20:00 sati, a koncert počinje u 22:00 sata.

Previous articleRijeka dodatno oslabljena u Maksimiru, Selahi se ženi!
Next articleUdarila me kišobranom, nije istina da ne vidim obitelj: Severinina sestra otvorila dušu, a jedan dokaz na Sevinom tijelu je ključan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here