Home Kolumne Vedrana Rudan: Oprostite, Raspudići!

Vedrana Rudan: Oprostite, Raspudići!

7584
0

Svima koji žele razumjeti ovaj tekst morat će pročitati prethodni, piše Vedrana Rudan na svom blogu. Za lijenčine, prepričat ću dio sadržaja bitan za ovo što pišem. Nino Raspudić je kod Stankovića rekao da je njegova supruga profesorica Marija Selak-Raspudić snimljena trudna i da je neprimjereno njezine fotke širiti po portalima.

Zgrozila me Raspudićeva suluda teza. U tekstu sam naglasila da sam vidjela fotografiju trudne profesorice Selak-Raspudić i da mi tu baš ništa nije sporno. Nažalost, pogriješila sam. Nisam vidjela fotografiju o kojoj je govorio Raspudić. Vidjela sam je danas.

Raspudić je u pravu. Objavljivanje fotografije trudne žene koja je snimljena bez dozvole, na kojoj trudnica ne pozira nego na klupi sjedi „neprimjereno“ jer joj je tako najugodnije s obzirom na stanje u kome se nalazi je apsolutno neprihvatljivo! Fotograf je kamerom „ušao“ među noge trudne žene.

Fotografija je perverzna, uvredljiva i cilj joj je bio poniziti „objekt“.

Ispričavam se Raspudiću za dio teksta. Žao mi je ako sam povrijedila profesoricu Mariju Selak-Raspudić.

Previous articleVIDEO Pogledajte putopisni film Bekima Sejranovića “Od Tokija do Morave” o putovanju diljem Balkana u potrazi za vlastitim identitetom.
Next articleRijeka dobila svečanu zastavu u bojama trobojnice!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here