Home Mozaik Ostavila je kćeri nasamo nekoliko minuta, a kada se vratila imala je...

Ostavila je kćeri nasamo nekoliko minuta, a kada se vratila imala je što vidjeti

408
0

Djevojčice najbolje znaju koja je sreća uzeti škare i glumiti frizerku pred ogledalom, dok nisu shvatile da su zapravo napravile nered. Najteže bi bilo majkama jer nisu znale kako popraviti stvar, pa je jedino rješenje bilo da to obavi osoba koja najbolje zna taj posao, a to su frizeri.

Nerijetko se na našim licima vidjelo razočaranje kada smo shvatili što je učinjeno, no već je bilo kasno da odustanemo od ideje koja nam je danima brujala po glavi.

Sličnu situaciju doživjela je i djevojka koja je htjela glumiti frizerku za sebe i svoju sestru, pa ih je ošišala trimerom, što im je doslovno narušilo izgled i djelovalo jezivo majci koja je zatekla ovaj prizor. Djevojčica je prvo pokazala svoju frizuru, gotovo sa suzama u očima, a potom se okrenula prema sestri koja je ponosno pokazala svoju neobičnu frizuru.

@barstoolsports

YOOO THAT CUT IS INSANE 🗣️🗣️🗣️🔥🔥🔥 @Mother Knows Best (via:@gvobadilla)

♬ EHHHHHHH EH EH EH – sk.Ninga

Pogled na njihovu novu frizuru izazvao je nevjericu i šok kod njihove majke, a ona je to odmah podijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. No, izvorni izvor nije poznat, no viralna snimka počela je kružiti Tiktokom i dobro nasmijala ljude koji su se prisjetili svojih prvih frizerskih pokušaja.

Frizure ovih djevojaka nedvojbeno su pobrale simpatije, no među Tiktokerima je većina bila zabrinuta kakva je prava reakcija majke koja se ne vidi iza kamera i kako je uspjela sanirati štetu.

Ovaj video mnoge je vratio u djetinjstvo, podsjetio ih na bezbrižne dane djetinjstva i vremena kada je netko drugi brinuo o nama. Ipak, neki od Tiktokera su se složili da je ovo vrijedno dječje zabave, te da će kosa narasti, a smiješne uspomene ostati.

Previous articlePrizor s benzinske u Kaštelima obišao je državu, sve će vam biti jasno kad vidite što radi ova žena
Next articlePriča o plemenu koji izumire: Pavijan im je omiljena hrana, vjeruju u dva boga, a se*s im je jako bitan

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here