Home Mozaik Otac 15-ero djece od svih je sakrio mračnu tajnu: Isplivali bolesni detalji,...

Otac 15-ero djece od svih je sakrio mračnu tajnu: Isplivali bolesni detalji, ovaj tip žena je ‘ciljao’

171
0

Donator sperme koji je svoje usluge lezbijkama nudio putem društvenih mreža i koji je otac petnaestero djece, jučer je ispitan na sudu jer im nije rekao o svom nasljednom genetskom poremećaju.

James McDougall, 37, nastavio je donirati spermu unatoč tome što je znao da pati od krhkog X sindroma. Ovo genetsko stanje, koje je naslijeđeno, dovodi do niskog kvocijenta inteligencije i kašnjenja u razvoju i ne može se izliječiti.

Unatoč tome što je u početku potpisao sporazum u kojem je stajalo da ne želi nikakav kontakt s djecom, McDougall je apelirao na sudove da izdaju nalog o roditeljskoj odgovornosti, nakon čega mu je dopušteno da provodi vrijeme sa svoje četvero djece, navodi Daily Mail.

Tri majke su se usprotivile. Sud je presudio da ne bi trebao imati roditeljsku odgovornost za djecu, jer bi im to naštetilo.

Sudac je također rekao da McDougallovo ime treba “obilježiti”, što bi spriječilo druge žene da koriste njegove usluge kao darivatelja sperme.

U presudi se također navodi da McDougallova djeca, rođena nakon što se pojavio na stranici društvenih mreža za lezbijke koje traže darivatelje sperme, trenutno imaju između tri i nekoliko mjeseci.

Sucu je rečeno da je 25-godišnja žena S.V. kontaktirala McDougalla nakon što je vidjela njegov oglas.

Njezino dijete, nazvano samo kao R i sada ima 3 godine, rođeno je u listopadu 2018., a nakon njega još jedno dijete, koje se zove samo P, koje sada ima 2 godine.

Sudac je rekao da joj je McDougall dao dokument od tri stranice u kojem piše da neće imati nikakva prava nad djetetom niti pravo da kontaktira s djetetom.

U dokumentu se također na 3. stranici navodi da je imao sindrom fragile X bez objašnjenja što to znači, a S.V. kazala je da nije ni pročitala dokument na mjestu gdje stoji, rekla je sutkinja.

Nakon poroda, S.V. kontaktirao je McDougalla, koji je često posjećivao njezinu kćer, zatrudnjela je s još jednim djetetom, a on je živio u njenom domu tijekom izolacije prije nego što ga je zamolila da ode u lipnju 2020.

Tvrdila je da se s djetetom tuširao barem dva puta, što je smatrala potpuno neprimjerenim.

Nije ga vidjela od ozbiljnog incidenta 25. lipnja 2020., kada je uhićen jer ju je napao i izazvao modrice po vratu i leđima, a nikada nije upoznao P, koja je rođena u prosincu 2020. godine.

McDougall je također otac još jednog djeteta, nazvanog samo kao L, koje je rođeno u siječnju 2021., i B, dječaka koji je rođen u srpnju 2018., samo nekoliko mjeseci prije nego što je započeo vezu sa svojom majkom K.E.

McDougall je dobio sudski nalog od drugog suda koji mu omogućuje redoviti kontakt s B, iako se dijete nakon kontakta s McDougallom vratilo s modricama, rekao je sudac.

Sudac je odgodio slučaj dok ne dobije prijavu socijalne službe.

Sud je utvrdio da je McDougall kompleksna osoba, s poteškoćama u učenju i da je u autističnom spektru.

Previous articlePosljednji trenuci borca ​​koji je zadivio Putina: Kćer i supruga otišle kod njega, a onda je puklo (VIDEO)
Next articleĐoković o detalju koji je prelomio meč: ‘Bila je na njegovoj strani 99,9% vremena!’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here