Home Mozaik Otac monstruma otvorio dušu: Odrekao sam se sina prije 20 godina kad...

Otac monstruma otvorio dušu: Odrekao sam se sina prije 20 godina kad me počeo tuči! Otkrio tko organizira sahranu ubojice

314
0

Fikret Sulejmanović, otac ubice Nermina Sulejmanovića iz Gradačca, navodi da se sina odrekao prije 20 godina, ali i da je u stalnom strahu da mu netko ne naudi.

– Ja i jesam i nisam Nerminov otac. Sve ste vidjeli i čuli. Odrekao sam ga se prije 20 godina kad me počeo tući. Ipak je dijete, makar i najgore, moje je dijete. Cijeli život proveo je u zatvorima zbog drugih kriminalaca i raznih zločina. Nikad me nije zanimao, kad god sam nešto pokušao s njim, uvijek se htio potući sa mnom. Onda sam odustao od njega – kaže otac na početku razgovora za Republiku.

Nesretni muškarac otkriva da je njegov sin, koji je u petak ubio troje ljudi, od malih nogu bio nasilnik.

– Bio je eksplozivan od malih nogu. Nikad ne znaš što će učiniti. Još dok je bio peti ili šesti razred, bio je spreman potući se sa mnom. Bio je čovjek za sebe. Tako je odrastao. Imao je majku i djeda u Njemačkoj koji su mu kupili skupe patike od 300 maraka. Bio je Al Capone od rođenja, a onda je upao u loše društvo. Kad god sam mogao, pokušavao sam ga usmjeriti na neki normalan put, ali on nikada nije uspio slijediti pravi put. Možda bi i mene ubio da smo bili bliže. Bojim se da bi – kaže otac.

Fikret navodi da je njegov sin bio manipulativan i da ga je bilo teško čitati.

– Imao je svoje ljude, bliske, koji ga poznaju, ja mu nikad nisam bio blizak. Da ste ga upoznali, a da prethodno ništa o njemu ne znate, pomislili biste da Nermin nije loš čovjek. Bio je vrlo eksplozivan i srčan. Za sve bi izgubio glavu – kaže Fikret.

Na pitanje tko će mu pokopati sina kojeg se odrekao, kaže da to sigurno neće biti on.

– Nema nikoga od obitelji da ga pokopa. To su dogovorili, pa i organizirali njegovi suborci i prijatelji kriminalci. To što je napravio, to je isprovocirano, to ne može napraviti normalan čovjek, samo kriminalac. Nešto mu je puklo u glavi čim je to učinio. I ja sam bio mlad, pa se nikad u životu nisam potukao, nisam imao problema ni s kim u Srbiji, Italiji, Francuskoj… Imam 100 dječaka. Čist sam kao suza – zaključuje otac monstruoznog ubice iz Gradačca.

Podsjetimo, Nermin Sulejmanović u petak je počinio trostruko ubistvo.

Prvo je ispred vikendice u Sibovcu, nedaleko od Gradačca, ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, dok je njihova kćerka ležala u lokvi krvi i plakala. Zločin je uživo prenosio na Instagramu.

Na uznemirujućoj snimci, koja je sada izbrisana s društvenih mreža, samo nekoliko sekundi prije nego što će si pucati u glavu, Nizami ju pita zašto ga je prijavila policiji, a nesretna žena odgovara da se bojala za sebe i dijete.

Nermin je potom ubio još dvije osobe, oca i sina, turske državljane, Džingisa i Denisa Ondera. U krvavom piru ranjene su supruga i majka ubijenog, koji se nalazi na Klinici za anesteziologiju i reanimaciju u Tuzli.

Previous articleNa cesti je vidio nešto čudno pa je zastao: Zaustavio je auto, ono što se dogodilo razbjesnjelo je javnost (VIDEO)
Next articleVatrenim pozama i minijaturnim badićem Nives ponovo zapalila Instagram, ali oštrookiji su primijetili detalj

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here