Home Mozaik Otkrili leglo zmija u kući: ‘Našli smo ih više od deset! Zvali...

Otkrili leglo zmija u kući: ‘Našli smo ih više od deset! Zvali smo sve moguće službe, nitko ne reagira‘

361
0

Stanovnici mjesta Begeč u blizini Novog Sada u Srbiji obratili su se redakciji N1 nakon što su u svojoj kući otkrili – leglo zmija. Kako navode u pismu redakciji, zmije su se pojavile u subotu i do sada su ih u kući našli više od deset.

Dodaju da ne znaju kome da se obrate zbog ovog problema jer svi koje su kontaktirali tvrde da stvar nije u njihovoj nadležnosti. Ljudi su jednostavno prepušteni sami sebi.

  • Ne znamo gdje je žarište, nalazimo ih u svim prostorijama. Svi koje smo zvali se ograđuju. Ne znamo što da radimo, bojimo se ući u vlastitu kuću. Zvali smo sve moguće ustanove i organizacije: Zoo higijena, Pokrajinska zaštita građana, komunalna policija, organizacije, vatrogasci, gradska uprava… Svi se ograđuju s izgovorom da to nije u njihovoj nadležnosti i da se ne bave rješavanjem te vrste problema – navodi se u pismu građana Begeča koje je stiglo u redakciju N1 Srbija.

Zoolog Ivan Cizelj iz zagrebačkog ZOO vrta kaže nam kako je fotografija zmija dosta mutna, ali vjeruje kako se radi o bjelicama. Smatra kako su se zmije vjerojatno tamo izlegle, pa se zbog toga kreću tim prostorom.

Riječ je o zmijama koje narastu do oko dva metra, nisu otrovne, a izvrsno se penju. Ženke jaja izglegnu tijekom lipnja i srpnja. (Jutarnji)

Previous articleMuškarac ‘cinkao‘ suprugu (38) policiji? Prijeti joj 30 godina zatvora: ‘Ulovio sam ih na kauču‘
Next articleU Šibeniku osuđena žena koja živi u Srbiji. Na Fejsu “veličala Krajinu”, ide u zatvor

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here