Home Mozaik Otkrio neugodnu istinu nakon 18 godina braka: “Ne mogu više gledati svoju...

Otkrio neugodnu istinu nakon 18 godina braka: “Ne mogu više gledati svoju ženu”

149
0

Godinu dana nakon što su pokrenuli tvrtku, odlučili su se vjenčati, no nakon dva mjeseca braka došlo je do velike svađe u kojem će smjeru ići njihov posao.

Muškarac je priznao da su on i njegova supruga prolazili kroz težak period u braku i da sada ne zna što učiniti nakon što je saznao da njegovi blizanci nisu njegova biološka djeca. Shrvani otac sa suprugom Kelly bio je 20 godina, od čega 18 u braku, i kaže da ne može zamisliti život bez nje. Par se upoznao i zaljubio nakon završetka studija, a ubrzo su odlučili pokrenuti zajednički posao, prenosi Mirror.

Godinu dana nakon što su pokrenuli tvrtku, odlučili su se vjenčati, no nakon dva mjeseca braka došlo je do velike svađe u kojem će smjeru ići njihov posao. Čovjek je tada odlučio napustiti njihov dom i razmisliti o svemu. Nakon dva tjedna Kelly je odlučila razgovarati s njim te su uspjeli postići kompromis i konačno se pomiriti. Otprilike u to vrijeme zatrudnjela je s blizancima. Kako su uspjeli prebroditi brojne poteškoće u zajedničkom radu, par je postao nerazdvojan, uvijek pazeći da budu tu jedno za drugo i da jedno drugome potpuno vjeruju.

Nažalost, sve se to srušilo kada su DNK testovi pokazali da blizanci imaju drugog biološkog oca, što je dovelo do toga da supruga konačno progovori o tome što se dogodilo tijekom ta dva tjedna razmaka.

Govoreći na Redditu, slomljeni otac je napisao: ‘Kelly je nastavila plakati i ispričavati se. Rekla mi je da se za vrijeme naše svađe na početku našeg braka jedne noći napila i spavala sa nasumičnim muškarcem i od tada me nije prevarila. Izdaja me ostavila dezorijentiranim. Rekao sam joj da mi treba vremena da ovo obradim i da sam trenutno u hotelu. Više ni sam ne znam što radim’, prenosi Večernji list.

Nastavio je: ‘Trenutno sjedim na hotelskom krevetu i danas nisam ništa jeo. Moje misli su zbrkane, pa ovo pišem da mi pomogne da to obradim. Kelly je uvijek bila sjajna supruga i izvrstan poslovni partner. Ne znam hoću li je opet moći gledati istim očima i hoću li opet biti ista osoba. Ne znam kako dalje’.

Ostali korisnici Reddita odlučili su mu dati savjet pa je tako jedna osoba napisala: ‘Prvo – moraš se brinuti za sebe. Pojesti nešto. Opustite se i gledajte TV. Samo se malo opusti. Dobili ste tešku vijest koja bi svakoga potresla. Sada se trebate usredotočiti na sebe. Samo si daj ono što ti treba i to ćeš shvatiti kad budeš imao vremena. Već je prošlo 17 godina – još jedna godina neće škoditi. Kada budete spremni, možete reći svojoj ženi što ćete učiniti. Ako vas je samo jednom prevarila, onda sve ovisi o vama – je li to previše ili ne. Nije na meni da ti govorim. Ali ako želite raditi na svom problemu i održati sve na okupu, još uvijek imate priliku biti obitelj.’

Drugi je komentirao: ‘Donesite odluku, najveću u svom životu, u stanju uma u kojem ste barem fizički dobro (jedete/spavate, itd.). Žao mi je što ti se to dogodilo, ali oni su još uvijek tvoja djeca i život nije uvijek crno-bijel.’

Previous articleSve je izgledalo u redu, dok ona nije opustila lice: zbig frizure ove nesretne žene, svi ostali u šoku (VIDEO)
Next articleModrić u tajnosti posjetio Beograd: Došao u Srbiju riješiti ozbiljan problem

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here