Home Mozaik Otvoreni upisi u dvanaestu sezonu TRY theatre-a

Otvoreni upisi u dvanaestu sezonu TRY theatre-a

206
0

Riječka škola glume na engleskom jeziku TRY theatre ovaj tjedan otvara upise za dramske radionice za nadolazeću sezonu 2022./23.!

Udruga The Rijeka Youth theatre je osnovana 2010. godine i od tada organizira glumačke radionice i izvodi predstave na engleskom jeziku za djecu i mlade. Podijeljeni u grupe od 12 do 15 polaznika i uz pratnju iskusnih voditelja, mladi tryjevci kroz igru, zabavu i smijeh razvijaju svoje glumačke i društvene vještine u opuštenom i poticajnom okruženju. U skladu s idejom da su kazališne tehnike i dramska pedagogija odličan medij za osnaživanje mladih, prethodno iskustvo u glumi i savršeno korištenje engleskog jezika nisu potrebni za sudjelovanje na radionicama, već samo želja za učenjem i pozitivan pristup.
Ove godine, TRY theatre organizira 6 različitih grupa u HKD-u na Sušaku i u Domu mladih, od prvog razreda osnovne škole pa sve do maturanata. Radionice se odvijaju jednom ili dva puta tjedno po 60 ili 90 minuta, ovisno o grupi.
Priliku za upoznavanje voditelja, radionica i drugih polaznika prijavljeni će imati tijekom oglednog tjedna sredinom rujna, a svi zainteresirani se mogu prijaviti do 9. rujna ispunjavanjem prijavnice na sljedećem linku – https://forms.gle/Gr6s3RoXcCgmEWm3A
Kako je gluma u TRY theatre-u izgledala prošlih godina možete vidjeti na njihovim Facebook i Instagram stranicama, a snimke predstava na njihovom YouTube kanalu.

Previous articleBosanci imaju najvećeg, Crnogorci najmanjeg, a evo kako stoje Hrvati i Srbi: Gore mreže zbog veličine penisa u regiji!
Next articleDelije lude zbog nepostojećeg hrvatskog porijekla igrača kojeg dovodi Zvezda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here