Mozaik

Otvoreno klizalište ‘Morska pahuljica’

Otvoreno klizalište ‘Morska pahuljica’

Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka,na radost brojnih Riječana, postavila je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 30. studenoga 2018. do 13. siječnja 2019. godine.
Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.
Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa,Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka iAndrej Radalj, voditelj klizališta iz tvrtke Forum ugostiteljstvo.
Grad Rijeka je u organizaciji Odjela za odgoj i školstvo kao i dosadašnjih godinaomogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.
Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, adetaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na njihovoj mrežnoj stranici www.dom-mladih.hr.
Građanima su na raspolaganjutermini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.
Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.
Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu,mogu se pronaći naFacebook straniciRijecko.klizaliste, a od ove godine aktivnosti će se bilježiti ina Instagram profilu i You Tube kanalu Morske pahuljice.
Sponzorsku podršku klizalištu pružila je iINA: „INA tradicionalno podržava projekte od važnosti za grad Rijeku i okolicu, a pogotovo kad su oni namijenjeni svim dobnim skupinama. Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine u suradnji s tvrtkom Forum ugostiteljstvo iz Rijeke i s Gradom Rijeka doprinijeli blagdanskom ugođaju u našem gradu i otvorili sezonu klizanja. Svim klizačima želimo što manje padova te puno dobre zabave“,izjavila je Sanja Jakovac Šepić, rukovoditeljica planiranja i kontrole proizvodnje u Rafineriji nafte Rijeka.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

U Rijeci zasvijetlio prvi ‘ženski’ semafor!

spFebruary 20, 2019

FOTO: Kroz bajku do škole – oslikane stube Malika Tintilinića

spFebruary 18, 2019

Opatija spremna za najluđi vikend Pusta uz Balinjeradu, Maškarani klapski maraton i Lumberov tanac

spFebruary 18, 2019

Javna tribina: Važnost hrvatskog jezika u prevoditeljstvu

spFebruary 16, 2019

VIDEO: Autotrolej izgorio i na Grobničkoj balinjeradi!

spFebruary 16, 2019

Šarena rijeka mališana „obojila“ je Korzo

spFebruary 16, 2019

Utrka karetima i Fritulijada u Omišlju

spFebruary 16, 2019

Maškarice danas ‘okupiraju’ Korzo

spFebruary 15, 2019

Koncert za Valentinovo u Zajcu: Poklonite buket najljepših ljubavnih pjesama

spFebruary 13, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.