Mozaik

Otvoreno klizalište ‘Morska pahuljica’

Otvoreno klizalište ‘Morska pahuljica’

Tvrtka Forum ugostiteljstvo iz Rijeke u suradnji s Gradom Rijeka,na radost brojnih Riječana, postavila je klizalište „Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Klizalište će biti otvoreno od 30. studenoga 2018. do 13. siječnja 2019. godine.
Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.
Aktivnosti klizališta najavili su Tea Mičić iz Odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke, direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa,Goran Gračanin, ravnatelj Doma mladih Rijeka iAndrej Radalj, voditelj klizališta iz tvrtke Forum ugostiteljstvo.
Grad Rijeka je u organizaciji Odjela za odgoj i školstvo kao i dosadašnjih godinaomogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.
Sva djeca s područja Grada Rijeke mogu besplatno pohađati i Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, adetaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na njihovoj mrežnoj stranici www.dom-mladih.hr.
Građanima su na raspolaganjutermini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.
Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.
Obavijesti i informacije o programima koji će se održavati na klizalištu,mogu se pronaći naFacebook straniciRijecko.klizaliste, a od ove godine aktivnosti će se bilježiti ina Instagram profilu i You Tube kanalu Morske pahuljice.
Sponzorsku podršku klizalištu pružila je iINA: „INA tradicionalno podržava projekte od važnosti za grad Rijeku i okolicu, a pogotovo kad su oni namijenjeni svim dobnim skupinama. Zadovoljstvo nam je što smo i ove godine u suradnji s tvrtkom Forum ugostiteljstvo iz Rijeke i s Gradom Rijeka doprinijeli blagdanskom ugođaju u našem gradu i otvorili sezonu klizanja. Svim klizačima želimo što manje padova te puno dobre zabave“,izjavila je Sanja Jakovac Šepić, rukovoditeljica planiranja i kontrole proizvodnje u Rafineriji nafte Rijeka.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Mozaik

More in Mozaik

Završen je 10. Student Day Festival: Vatra, Urban, Edo Maajka i Darius Syrossian oduševili tisuće mladih

spMay 19, 2019

‘Leica format’: Najbolja predstava hrvatske drame od ‘Vježbanja života’?

spMay 19, 2019

Bare i Majke sinoć zapalili crne ovce u Baški

spMay 18, 2019

Rudimental sinoć ‘zaludio’ riječku publiku, večeras na SDF-u nastupaju Edo Maajka, Urban, Vatra i DJ Darius Syrossian

spMay 18, 2019

Kreće spektakularni koncertni program Student Day Festivala: Večeras Rudimental, TBF, Krešo Bengalka i drugi

spMay 17, 2019

‘Leica format’: Ljubavna priča Daše Drndić i Rijeke (FOTO)

spMay 15, 2019

Trst i Rijeka 2020. zajedno u znanosti i kulturi

spMay 15, 2019

FOTO: Na Koblerovom trgu otkrivene ploče s povijesnim nazivima ulica

spMay 13, 2019

Vratila se Iva: Pješice zaokružila cijeli Krk!

spMay 13, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.