Home Najnovije Ova fotka kruži Twitterom: Ubijeni Đokići na rođendanu Džonićeve unuke, pokojna kćer...

Ova fotka kruži Twitterom: Ubijeni Đokići na rođendanu Džonićeve unuke, pokojna kćer Lidija sa stricem bila i FB prijatelj (FOTO)

401
0

Goran Džonić, rođak ubijene obitelji Đokić koji se sumnjiči da je 26. rujna mučki pobio cijelu obitelj, bio je izuzetno blizak s Goranom, Gordanom i Lidijom, a govori i fotografija s proslave Džonićeve unuke kojoj su prisustvovali u prilog tome.

Džonić je bio izuzetno blizak s Đokićem, a posebno njegovim bratom Goranom, a u posljednje vrijeme provode dosta vremena zajedno, objavio je Blic.

Jedna od fotografija nastala je 2017. na rođendanu Džonićeve unuke, a bili su jako bliski. Obiteljska fotografija prikazuje kako Đokić slavi rođendan Džonićeve unuke. U prilog informaciji o njihovoj bliskosti govori i činjenica da je osumnjičeni Džonić bio prijatelj na društvenoj mreži Facebook s Lidijom, za čije se svirepo ubojstvo sumnjiči.

Prema neslužbenim informacijama, Džonić je često prao Goranov automobil, jer zbog sefova koje je držao u autu nije vjerovao radnicima praonice rublja, te je tako znao gdje Đokić krije novac.

Osumnjičeni je umirovljeni vatrogasac, ima suprugu i dva sina. Jedan od njegovih sinova je vatrogasac, kao i on, dok mu je drugi sin pripadnik Vojske Srbije.

Kako navodi list, u prostorijama koje koristi Džonić pronađeni su brojni dokazi koji upućuju da je sudjelovao u kaznenom djelu, a vjeruje se da je na temelju tih materijalnih dokaza uhićen.

Sumnja se da je Goran sve planirao unaprijed, pripremio naftu, pronašao rupu u koju će zakopati tijela, odnio ih tamo, ubio i zapalio.

Osumnjičeni je također zadržan po nalogu Višeg državnog tužilaštva u Nišu, te mu je određeno zadržavanje do 48 sati, zbog postojanja osnova sumnje da je sudjelovao u počinjenju krivičnog djela teško ubojstvo. .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here