Home Mozaik Ova žena tvrdi da su ju odgojili majmuni. Kako bi preživjela, morala...

Ova žena tvrdi da su ju odgojili majmuni. Kako bi preživjela, morala ih je oponašati

113
0
1516007 untitled ls
1516007 untitled ls

Marina tvrdi da je oteta 1954. u Kolumbiji, kada su bande za trgovinu djecom bile uobičajene. Sjeća se kako su joj začepili usta i odveli je u džunglu, gdje su je napustili.

Kako bi preživjela, počela je oponašati kapucine, jela je isto što i oni, pila vodu iz njihovih pojilišta i na kraju hodala na sve četiri. Nakon što su je majmuni prihvatili, mlađi kapucin sletio joj je na ramena i zagrlio je, što je opisala kao najljepši dodir.

Nakon otprilike pet godina, lovci su je pronašli i odveli u bordel u Cucuti, gdje je bila prisiljena na prostituciju. Kasnije je živjela kao dijete ulice prije nego što je našla posao kao sluškinja.

U kasnim tinejdžerskim godinama slijedila je obitelj za koju je radila u Englesku, gdje je upoznala svog budućeg supruga, Johna Chapmana, orguljaša evangeličke crkve.

Par se nastanio u Bradfordu, gdje su dobili dvije kćeri, Vanessu i Joannu. Marina je postala domaćica, ali prijelaz na novi način života nije bio lak.

Morala je ponovno učiti osnovne stvari poput odijevanja i jedenja. Međutim, zadržala je neke od svojih divljih sklonosti, poput penjanja po drveću i ispuštanja majmunskih zvukova.

Objavljivanje Marinine knjige izazvalo je skepsu. Neki su vjerovali da je njezina priča bila fantazija ili da su njezina sjećanja lažna zbog traume iz djetinjstva.

Ipak, Vanessa je uvjerena u istinitost priče, navodeći da su testovi pokazali da Marina ima rijetke bolesti iz džungle, koje ne bi mogla imati da njena priča nije istinita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here