Home Mozaik Ovaj seks hotel samo za parove sa ‘sobom grijeha’ garantira da će...

Ovaj seks hotel samo za parove sa ‘sobom grijeha’ garantira da će ispuniti svaku vašu želju

464
0

Meksički hotel ‘Desire Resorts Riviera Maya’ nudi ‘lude zabave uz bazen’, seksi kostimirane događaje, igraonicu za seks u kojoj možete sudjelovati s drugim parovima, pa čak i jacuzzi seks zonu…

Ljudi kojima su dosadile njihove uobičajene destinacije za odmor i žele nešto malo “uzbudljivije” trebali bi krenuti u Meksiko na svom sljedećem putovanju, piše Daily Star.

Zadivljujući hotel “Desire Resorts Riviera Maya” tvrdi da svojim gostima ispunjava “svaku želju, bez obzira koliko blage ili divlje bile”. Hotel samo za parove savršen je za one koji žele istražiti svoju seksualnost.

Hotel “Riviera Maya” želi pomoći svojim gostima da dožive “ekstazu” s “ekskluzivnim područjima za upoznavanje novih parova” i “igraonicom” koju možete koristiti za glumljenje svojih omiljenih fantazija iz knjige “50 nijansi sive”.

Osim što nudi prostore za sastanke, igru ​​i uživanje u javnom seksu, tu je i popis zabava. Degustacije margarite i tekile uključuju seksi kostimirane zabave, predstave s plesom na šipci i igrališta samo za parove, jacuzzije, bazene i “grešnu sobu”.

“Od samog trenutka kada vi i vaš partner stignete u bilo koje od naših rajskih odmarališta samo za parove, bit ćete uronjeni u svijet snova rajske ekstaze u kojoj je ispunjenje vaših fantazija i buđenje vaših osjetila vaš jedini cilj. Osjetit ćete senzualno nabijenu energiju smještenu unutar luksuznog all-inclusive programa osmišljenog da očara vaša osjetila ekskluzivnim uslugama i sadržajima svjetske klase. Provokativna zabava, stimulativne tematske večeri i primamljiva igraonica su tu za vas i vašeg partnera kako bi oživjeli svoje fantazije”, piše na web stranici hotela.

Na stranici TripAdvisor seks-odmaralište se može pohvaliti s nevjerovatnih 4,5 zvjezdice.

“Zabava za odrasle bez pritiska koju nikada nećete zaboraviti”, bili su neki od pozitivnih komentara na stranici.

Hotel ima i izvrsne restorane, apartmane s uslugom batlera, egzotične toplice i romantične prostore za večeru i piće. Tu je i bar, besplatan Wi-Fi, klima uređaj, TV, a u blizini je i Nacionalni park. Desire Riviera Maya Resort čak je ocijenjen kao hotel broj jedan u Puerto Morelosu na TripAdvisoru.

Previous articleVIDEO U Kini i ribe moraju napraviti PCR test
Next articlePovratak u djetinjstvo: Špinat na mlijeku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here