Home Mozaik Ovako danas izgleda dječak iz ‘Dva i pol muškarca’, zbog Boga je...

Ovako danas izgleda dječak iz ‘Dva i pol muškarca’, zbog Boga je napustio svijet glume, nikad ga ne biste prepoznali (FOTO)

217
0

Glumac Angus T. Jones nedavno je snimljen na ulicama Los Angelesa, a malo tko bi pogodio da se iza bosonogog mladića duge, guste brade i u ležernom izdanju krije jedan od najpopularnijih dječjih likova – mali Jake Harper iz sitkom “Dva i pol muškarca”.

Podsjetimo, Jones se u ovoj iznimno popularnoj seriji pojavio u deset uzastopnih sezona, odnosno od 2003. do 2013. godine, a dobio je jednu od glavnih uloga, uz Charlieja Sheena i Johna Cryera.

No, vjeruje se da je Angus sam odabrao takav put i to u svjetlu činjenice da je i seriju “Dva i pol muškarca” napustio zbog vjerskih uvjerenja – jer je bila previše “razvratna”, a on je “ponovno otkrio” svoju Kršćansku vjera, kako piše “The Wall Street Journal”.

Jones je počeo glumiti s pet godina, a prva uloga bila mu je u filmu “Simpatico” iz 1999. gdje se pojavio sa Sharon Stone i Nickom Nolteom. Imao je brojne male uloge prije nego što je dobio ulogu Jakea, simpatičnog, bucmastog klinca koji živi sa svojim razvedenim ocem i stricem filantropom.

No, kako je rastao, tako je rastao i njegov televizijski alter ego, a scenaristi su za ovog tinejdžera stvarali sve više priča za odrasle, uključujući i susrete sa starijim ženama.

Godine 2013. Jones je izjavio da njegova uloga u seriji nije u skladu s time da je on “stvarna, bogobojazna osoba”, a humorističnu seriju opisao je kao “prljavu”. “Ako gledate ‘Dva i pol muškarca’, molim vas, prestanite to gledati. Ne možete biti istinski bogobojazna osoba i biti u takvoj emisiji”, rekao je jednom prilikom u intervjuu za “Forerunner Chronicles. ”

No nakon što su te izjave izazvale veliku polemiku, glumac se ispričao kolegama i istaknuo kako je blagoslovljen što je dobio priliku glumiti u seriji. Na kraju je preskočio 11. sezonu ovog sitcoma, ali se vratio u jednoj sceni u posljednjim epizodama 12. i posljednje sezone.

Inače, Jones je pohađao Sveučilište u Coloradu, a isprva se opredijelio za studij okoliša, a kasnije se prebacio na židovske studije.

“Posljednje tri godine sudjelujem u raznim vjerskim organizacijama, ali trenutno se odmičem od takvog poslovnog modela. Želim vidjeti gdje ću ići, a da organizacija ne stavi pečat na to jesam li dobar, loš ili što već, ” komentirao je. 2016. za “People”.

Previous articlePeđa Mijatović: Brazilci se boje Srbije
Next articleRiješena najveća enigma ovogodišnjeg SP-a u Kataru: Zašto utakmice traju preko 100 minuta?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here