Home Mozaik Ove djevojke su danas u braku i kriju bizarnu tajnu: Otkrile sve...

Ove djevojke su danas u braku i kriju bizarnu tajnu: Otkrile sve detalje iz prošlosti prije šok transformacije!

138
0
1514394 screenshot 20240619 190152 ls
Instargram

Na TikToku i Instagramu već neko vrijeme postoji trend u kojem parovi dijele svoje zajedničke fotografije kronološki, tijekom godina koje su proveli zajedno. One pokazuju kako izgledaju sada, ali i prije nekoliko godina, iz godine u godinu.

Ono što obično saznajemo o paru je koliko su dugo zaljubljeni, a možemo vidjeti i slatke promjene poput djevojaka koje su izrasle u prave ljepotice ili muškaraca koji danas izgledaju puno bolje nego na početku veze.

Alisa je danas u braku s Casey Mary Ecker, a zajedno su proveli ukupno 10 godina. Pokazala je posljednjih nekoliko godina života s partnerom. Sve je zabilježila videom na Instagramu. Sada Alisa ima 30 godina, a njen partner 29.

Velika transformacija

U videu je pokazala kako su izgledali prije pet godina. Ono što je mnoge iznenadilo je muškarac koji se pojavio u videu!

Alisa je prije pet godina bila muškarac! Navodno je odlučila promijeniti spol, a partner ju je tada podržao. Nakon promjene spola Alyssa i Casey ostale su zajedno.

Korisnici društvene mreže Instagram ostali su šokirani ovim videom. Mnogi nisu očekivali ovakav obrat, a video je ubrzo prikupio više od tri milijuna pregleda, te podijeljen više od 80.000 puta.

– Smijem li plakati na ovo?

– Ovako to izgleda kad nekoga voliš onakvog kakav jest.

– Ovdje vidim samo ljude koji su se našli i postali najbolji prijatelji.

– Ovo je prava ljubav!

– Ljubav je lijepa u svakom tijelu! – samo su neki od komentara ispod njihovog videa koji je postao viralan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here