Home Mozaik Ovo je redovito viđao na majčinom grobu pa saznao jezivu istinu! (VIDEO)

Ovo je redovito viđao na majčinom grobu pa saznao jezivu istinu! (VIDEO)

266
0
Photo by Mike B: https://www.pexels.com/photo/close-up-photography-of-concrete-tombstones-116909/

Obitelj iz američke države New York pomoću skrivenih kamera pronašla je osobu koja je vršila nuždu na grobu njihove majke. Bili su zaprepašteni kada su otkrili da je to njezin bivši muž.

Linda Louise Torello umrla je od raka u dobi od 66 godina 2017. i pokopana je na groblju Orangetown. Izmet i urin nalazili su se na njezinoj nadgrobnoj ploči gotovo svako jutro, tvrdi njezina obitelj.

Lindin sin Michael Murphy (43) objavio je inkriminirajuću snimku muškarca kako izlazi iz automobila, prilazi nadgrobnom spomeniku i mokri po njemu, što je opisao kao “normalnu rutinu”. Bizarno je i to da se Linda od tog čovjeka razvela još 1974. godine, nakon vrlo kratkog braka.

No, čini se da je još uvijek bio ljut na nju gotovo 48 godina nakon razvoda i pet godina nakon njezine smrti.

– Ovo mi slama srce. Čovjek iz okruga Bergen, New Jersey, ostavlja vrećice s izmetom i urinom na nadgrobnoj ploči moje majke gotovo svako jutro uz pomoć svoje žene kao da je to “normalna rutina”. Imamo dokaze tjednima i mjesecima. Prijavljeno je policiji i medijima. Nitko iz moje obitelji nije imao kontakt s njim od 1976. godine. Nismo sigurni kako je pronašao grob moje majke. Ali to proizlazi iz problema od prije gotovo 50 godina. Molite za nas, hvala i molim vas podijelite ovo!!! – napisao je sin Michael na Facebooku uz objavljenu snimku.

Michael i njegova sestra Renee Eichler Barragan dobili su dopuštenje crkve da koriste skrivene kamere kako bi pronašli prijestupnika. Obitelj je otkrila i da ga je supruga obično pratila u jutarnjim “posjetima” grobu.

Previous articleKristina nakon 6 mjeseci saznala strašnu istinu o dečku. Nije mogla ni sanjati da on ovo radi (VIDEO)
Next articleStrahonja: Rijeka oštećena u derbiju, Awaziema trebao dobiti drugi žuti! Objasnio zašto nije bilo penala.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here