Home Vijesti Palach ponovno otvara vrata

Palach ponovno otvara vrata

206
0

Popularni riječki klub “Palach” u petak 26. rujna, nakon nekoliko mjeseci uređivanja ponovno počinje s radom. Za otvaranje je pripremljen posebni program kojim će glazbom spojiti ondašnje i današnje generacije mladih. Preduvjet za otvaranje prostora osim ličenja zidova, dobave i uređenja opreme bio je rješavanje problema zvučne izolacije i ventilacije. Napravljena je nova pozornica, postavljen novi audiosustav, dva DJ pulta, zidovi su oličeni i uređeni novi šankovi.

U povodu službenog početka rada bit će priređen Party kao svojevrsno podsjećanje na prvih četrdeset godina postojanja kluba. Glazbenim programom pod nazivom “Kad starci prolupaju” DJ Kosta Radak podsjetit će na najveće hitove koji su se tijekom četiri desetljeća svirali u “Palachu”.

Na pozornici će u petak zasvirati dva benda dvije potpuno različite generacije – Duško Jeličić Dule i njegova “Bonaca”, te “Disco’n’Action”. Nakon službenog otvaranja, najavljen je bogat program pa će “Palach” će već u subotu, ugostiti dio programa »Green Fest” gdje će nastupiti Edo Maajka, “Letu štuke” i “Detour. (rijeka.hr)

Previous articleTuborg Green festival
Next articleRiječka sponzoruša Rina ipak prigrlila Mrkvicu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here