Home Najnovije Pamić: Hajduk ne mora mijenjati trenera, nego se pomiriti s drugim mjestom

Pamić: Hajduk ne mora mijenjati trenera, nego se pomiriti s drugim mjestom

42
0

Hajduku općenito kao nogometnom klubu definitivno nije lako, komentirao je za portal index remi protiv Šibenika Igor Pamić. Kad su oni prošle godine pred kraj podigli razinu da mogu zaprijetiti i boriti se za naslov, Dinamo je svejedno bio prvak. Sad Dinamo prođe u Ligu prvaka i dođe do milijuna, a svejedno gazi u prvenstvu. Teško je to Hajduku pratiti. Hajduk se i dalje pati. Za njih je drugo mjesto neuspjeh po nekom sadašnjem kriteriju, ali po meni bi trebali prihvatiti činjenicu da je Dinamo trenutno bolji i da je drugo mjesto maksimum.

Moraju to učiniti i onda se pojačati u obrani, gdje imaju najviše problema. Promjena trenera nije rješenje. Hajduk je posljednjih godina promijenio strahovito puno trenera i od toga je imao vrlo mali učinak. Očigledno nije problem u trenerima. Burića su mijenjali jer nije dobro igrao, a pitanje je je li uopće mogao. Takvih je promjena bilo još.

Dambrauskasu treba priznati da je uspio napraviti najveći iskorak od svih trenera i na tome mora graditi. Momčad prati Dambrauskasa, ali nema naviku pobjeđivanja i stalno je u drugom planu zbog Dinama. Stalno se bore s jačim, u Europi je to bio Villarreal, a u ligi Dinamo. To nakon nekog vremena postane vrlo teško jer navijači očekuju da to premašiš.

S ovakvim pritiskom se ne može živjeti, očito momčad nije satkana da može trpjeti to opterećenje. Moguće da je i treneru teško trpjeti taj pritisak. Njegovo ponašanje i geste sada nisu iste kao kad sve ide dobro, to se vidi na televiziji, a to osjete i igrači. Nije im se lako nositi s time, ali svi oni unutar kluba moraju sjesti, pomiriti se s realnosti u kojoj žive i nastaviti graditi priču.

Previous articleOslobođenje Izyuma pitanje sata, Rusi bježe preko rijeke!
Next articleSustav je upozoravao iskusnog strojovođu?! Mrtva usta ne pričaju…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here