Home Sport Panika u Grčkoj, Srbi i antifa koalicija stižu u Atenu osvetiti ubijenog...

Panika u Grčkoj, Srbi i antifa koalicija stižu u Atenu osvetiti ubijenog Grka?

337
0

Samo dan nakon velikih nereda u Ateni u kojima je smrtno stradao 29-godišnji navijač AEK-a, Grčka strahuje od novih incidenata. Naime, u Ateni se igra utakmica između Panathinaikosa i Marseillea koja je također proglašena utakmicom visokog rizika te je gostujućim navijačima zabranjen dolazak. Podsjetimo, navijači Panathinaikosa, Gate 13, sudjelovali su s Boysima u tučnjavi protiv AEK-ovih navijača.

Dodatnu opasnost predstavlja činjenica da su navijači Marseillea u prijateljskim odnosima s navijačima AEK-a i Grci strahuju zbog potencijalne “osvete” koja bi bila upućena navijačima Panathinaikosa. Neki grčki mediji spominju i da policija ima dojavu o potencijalnom dolasku navijača Livorna.

Navijači AEK-a, Marseillea i Livorno čine takozvanu “antifašističku koaliciju” i jedni su od ne pretjerano čestih ljevičarskih navijačkih skupina. Drugi pišu da bi mogli stići i neki ultrasi Rome, i St. Paulija koji su također prijatelji s Grcima.

Iako je grčka policija razmišljala o tome da se utakmica odgodi, u dogovoru s UEFA-om će se ipak održati. Spominje se mogući dolazak i Grobara, navijača Partizana, koji su veliki prijatelji PAOK-ovaca, AEK-ovih rivala, koji uskoro igraju s Hajdukom.

Previous articleNjegova bivša supruga se pojavila na njihovom vjenčanju: ​​Ono što je napravila šokiralo prisutne, djeca sve vidjela
Next articleU 63. kolu igre Eurojackpot pogođen je glavni dobitak 5+2 u iznosu od 10.000.000,00 eura!   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here