Home Mozaik ‘Pauk’ odvozi auto sa ženom koja unutra spava, šokantno buđenje: “Gdje sam?”

‘Pauk’ odvozi auto sa ženom koja unutra spava, šokantno buđenje: “Gdje sam?”

145
0
pauk

Video je postao viralan na TikToku. Vozač je odvezao vozilo s mjesta zabranjenog parkiranja ne sluteći da se unutra nalazi osoba koja spava. Kad se probudila, žena je bila iznervirana i zbunjena te tražila objašnjenja

Svatko tko radi kao vozač šlepera zna da se može suočiti s reakcijom vlasnika vozila koja uklanjaju i odvoze na skladište. Ima onih koji reagiraju s bijesom i ogorčenjem.  Drugi se umjesto toga pomire s dokazima i plaćaju zasluženu kaznu bez previše buke. Dva suprotna slučaja, svakako češća od onoga što se dogodilo američkom vozaču. Nakon što je odvezao nepropisno parkirano vozilo, našao se pred neočekivanim prizorom. Pauk je odvozio vozilo. U vozilu je spavala žena koja je sklopila oči na jednom mjestu i otvorila ih na potpuno drugom.

Šokantno buđenje

Scena je prikazana u videu koji je postao viralan na TikTok-u, a podijelio ga je korisnik @kayemdee81. Žena, ošamućena i iznervirana situacijom, okreće se prema vozaču i pita: “Bok, pošto si dovukao auto u kojem sam ja spavala ovdje gore… gdje sam sada dovraga?”. Muškarac uvjerava da je provjerio unutrašnjost automobila, ali da nije vidio ženu kako spava. “Bila sam otraga, na zadnjem sjedištu”, odgovara ona. „ Tek sam se probudila. Ne lažem, upravo ste me pokupili ovdje”.

Komentari

Bizarna situacija koja je naravno postala vrlo popularna na društvenim mrežama, premašila 5 milijuna pregleda i izazvala ironične komentare korisnika. Od onih koji su “slavili” ženin težak san do onih koji zamišljaju njenu reakciju kad je vidjela što se događa. Drugi pretpostavljaju da je žena bila u fazi “trženja”. Odabrala je radije prespavati u autu nego sjesti za volan. Nedvojbeno mudar izbor, kao što je mudro provjeriti gdje parkirate, pogotovo ako namjeravate “noćiti” u autu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here