Home Vijesti Pedofili sakrili kameru u prijenosni frižider pa snimali golu djecu u Rovinju

Pedofili sakrili kameru u prijenosni frižider pa snimali golu djecu u Rovinju

216
0

Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje nad dvojicom njemačkih državljana u dobi od 48 i 79 godina zbog sumnje da su počinili kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju.

Snimali nagu djecu kod bazena i na plutajućem vodnom parku
U subotu, 23. srpnja, gosti jednog kampa na području Rovinja primijetili su sumnjivo ponašanje dvojice muškaraca te su o tome odmah obavijestili zaštitare koji su pozvali policiju. Policijski službenici uhitili su dvojicu muškarca zbog sumnje da su snimali nagu djecu kod bazena i na plutajućem vodenom parku te su temeljem naloga nadležnog suda obavili pretrage vozila i mobilne kućice u kojoj su njemački državljani boravili.

Prilikom pretraga policijski službenici pronašli su i oduzeli ručno izrađenu napravu za snimanje, prijenosno računalo, kameru, MP3 player, četiri mobitela, sedam USB stickova i druge predmete.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrdili su kako su dvojica muškaraca ručno izrađenu napravu za snimanje postavili u torbu koja je izgledala kao prijenosni hladnjak te su na taj način snimali nagu djecu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, policija je privela dvojicu osumnjičenika u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske

Previous articleNevjerojatan prizor: Samo jedna od 80 tisuća beba rodi se na ovaj način
Next articleMilanović: Ja ću Vučića u Jasenovac odvesti za ruku!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here