Home Mozaik Petogodišnja djevojčica je mami spasila život

Petogodišnja djevojčica je mami spasila život

148
0
pexels valeria ushakova 603898 3094230

Djevojčica je cijelu noć ostala uz majku, koja je bila u besvjesnom stanju na podu, prije nego što je digla uzbunu

Došla je u školu sama, odjevena u haljinu princeze, s krunom na glavi i gumenim čizmama, kako bi zamolila učiteljice za pomoć. Ovo je priča o petogodišnjoj djevojčici iz Walesa koja je uspjela spasiti život svojoj majci u septičkom šoku.

“Mama je na podu, ne mogu je probuditi”, rekla je djevojčica učiteljicama nakon što je cijelu noć bila ostala kraj nje. Čim je svanulo, odlučila je otići potražiti pomoć u osnovnu školu udaljenu nekoliko koraka od kuće. 35-godišnja žena bila je bez svijesti u svojoj spavaćoj sobi. Mogla je umrijeti da djevojčica nije digla uzbunu. Operirana je zbog zapletaja crijeva. Nije joj bilo dobro. Noge i lice su joj natekli, ali muž je radio noćnu smjenu. Zahvaljujući spremnosti djevojčice, priča je dobila sretan kraj.

Bila je uz nju cijelu noć

Posljednje čega se 35-godišnja žena, djelatnica mentalnog zdravlja, sjeća je njezina kći koja skakuće kraj nje u haljini princeze. Zatim nemoć i duga noć bez povratka svijesti. “Kći je cijelu noć provela sa mnom, nije znala što da radi. Ujutro je u svojoj haljini princeze, gumenim čizmama i tijarom, otvorila ulazna vrata i odmah otišla u školu. Ušla je u svoju učionicu i rekla učiteljici: ‘Mama je na podu i ne mogu je probuditi’, ispričala je.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here