Home Sport Petra Kliba i SCOR W`s Match Race tim sudjeluju na Christmas...

Petra Kliba i SCOR W`s Match Race tim sudjeluju na Christmas Match Race-u

106
0

Od 12 – 13 .12. SCOR W´s Match Race tim na kormilu sa Petra Klibom sudjeluju na Christmas Match Race regati dvobojskog jedrenja u Brindisiju. U organizaciji Circolo della Vela Brindisi a u konkurenciji 8 muških posada iz Francuske,Italije, Španjolske i Grčke jedre i dvije ženske posade predvođene Britankom Lucy Macgregor trenutno drugo plasiranoj na ISAF rank ljestvici dvobojskog jedrenja za žene a uz nju i najiskusnija Hrvatska kormilarka dvobojskog jedrenja Petra Kliba.

U petak 11.12. na programu su vaganja posade .U subotu 12.12. počinju prva jedrenja,, dok finala su na programu u nedjelju 13.12. nakon kojih se očekuju i proglašenja najboljih.

Na najnovijoj ISAF W´s Match Race ljestvici dvobojskog jedrenja za žene Petra Kliba zadržala je 37 mjesto. Vodeća u ukupnom poretku je Francuskinja Claire Leroy.

Na ISAF Open Match race ljestvici koja obuhvaća mušku i žensku konkurenciju među 1829 jedriličara i jedriličarki discipline dvobojskog jedrenja Petra Kliba zauzima 136 mjesto. Od početka godine Petra je napredovala za 243
mjesta a trenutno vodeći je Novozelanđanin Adam Minoprio.

Previous articleHNB “oprao” saborskog zastupnika Marića
Next articleIzvršni odbor NK Rijeke: Trening kamp u Omišlju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here