Home Vijesti P&G Edukacije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

P&G Edukacije na Ekonomskom fakultetu u Rijeci

871
0

Studentska organizacija AIESEC Rijeka u suradnji sa multinacionalnom kompanijom Procter & Gamble, poziva vas na stručne radionice i edukacije o ekonomiji i financijama koje će se održati 21. siječnja 2011. u 12h, na Ekonomskom fakultetu u Rijeci.
Svi studenti, uključujući i oni nedavno diplomirani imat će priliku upoznati se s ovom izuzetnom kompanijom te okušati se u testiranju svojih sposobnosti i vještina. Najbolji polaznici dobit će iznimno cijenjenu priliku daljnjeg učenja, sudjelovanja na međunarodnim seminarima te mogućnost zaposlenja u tvrtci.

AIESEC je globalna, apolotična, neprofitna organizacija vođena od strane redovnih studenata i onih nedavno diplomiranih.
Vizija AIESEC-a je stvaranje mostova među narodima i ispunjenje ljudskih potencijala svih studenata u svijetu. Pošto AIESEC djeluje u preko 100 zemalja svijeta, upravo ta internacionalna platforma omogućuje mladim ljudima otkrivanje i razvoj vlastitih potencijala da bi mogli ostvariti pozitivan utjecaj na društvo. AIESEC pruža svojim članovima integrirani razvoj kroz prilike za preuzimanje liderske uloge, međunarodne stručne prakse i učenje u globalnoj okolini.

Kako na međunarodnoj, tako i na razini Hrvatske, AIESEC surađuje s tvrtkom Procter & Gamble. Procter & Gamble osnovali su 1837. godine William Procter i James Gamble, kao malu obiteljsku proizvodnju koja započinje u Ohiju, SAD. Danas tvrtka P&G proizvodi više od 250 robnih marki, za više od pet milijardi potrošača u 180 država svijeta. Prema tržišnoj vrijednost i vrijednosti dionica Procter & Gamble ubraja se u 10 najuspješnijih svjetskih tvrtki. Godišnji promet iznosi oko 78 milijardi dolara. Predsjednik je Bob McDonald te tvrtka spada među tri najcjenjenije svjetske kompanije u kategoriji društvene odgovornosti i globalnosti. Zapošljava u podružnicama diljem svijeta više od 100 000 ljudi koji nastoje osigurati proizvode vrhunske kvalitete i vrijednosti.

P&G kompanija veoma cijeni inovativnost, kreativnost i svestranost, te omogućava mladim ljudima bez obzira na studentski status, mogućnost stjecanja poslovnog iskustva u međunarodnom okruženju. P&G Vam ukratko nudi neprocijenivo iskustvo te razvoj ljudskih potencijala i vještina u različitim sektorima tvrtke kao što su financije, proizvodnja, marketing, itd.
AIESEC Rijeka stoga poziva sve studente riječkog Sveučilišta bez da iskoriste ovu nesvakidašnju priliku!

Previous articleDanas pojačan nadzor sigurnosti pješaka u prometu
Next articleMaloljetna trojka osumnjičena za više kaznenih dijela

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here