Home Vijesti PGS aktivirao staru gardu političara

PGS aktivirao staru gardu političara

1279
4

Predsjednik autonomnog ogranka Primorsko-goranskoga saveza Rade Marelić predstavio je danas svoja tri nova zamjenika. To su Franjo Butorac, Dinko Beaković i Sanjin Kajba. Franjo Butorac je rekao da se nakon izbora na političkoj sceni neće ništa promijeniti te da će, kako je rekao, Hrvatska i dalje tavoriti u nepodnošljivoj kaljuži propadanja. Ambicije PGS-a su osvajanje dva zastupnička mjesta u Saboru, da bi se netko iz ovog kraja za njega žestoko mogao boriti.

U kontaktu su s Listom Ljube Jurčića jer su im bliske njihove mjere za poticanje gospodarstva, ali neće bježati od suradnje s vladajućim strankama u bavljenju regionalnom problematikom.

Previše je kritika, a premalo prijedloga za rješavanje problema, rekao je Rade Marelić te objasnio da je upravo zato za najuže suradnike izabrao političke veterane ili “povratnike” na političku scenu. (radio rijeka)

4 COMMENTS

  1. HAHAHAHAHAAA…DA veterane…pa kada NEMA nikega drugega…
    SVI iz RIDS-a, kasnije pegeesa, koji su valjali, su prešli ili u nezavisne ili u LISTU ZA RIJEKU !!!
    A ove političke rage neka odrade posal za vječitog velikoga vođu…ionako su mu dužni, po raznim osnovama…Čudno mi je kako se bivši ambasador ne bavi briddgeom, već se prihvatio lamatanja prazne slame….ipak si on to more dozvoliti. pa i boćar….treći je vjerovatno zamoljen da popuni mesto aš više NIKEGA NEMA !!! Riječki ogranak pegesa je postal PRAZNA KANTA…kojom ni balote po dalmatinski ne moreš igrat…ako i ima neki drugi član, on se uvukal u gastro trakt pa ga ne moreš videt !!! Ter ni za drugo, nego da miruje u unutarnjoj, zaštićenoj atmosferi dok ga se ne pozove za radni zadatak….

  2. to su sve ljudi koji su upropastili riječki regionalni pokret, pogotovo rade marelić koji je bio smjenjen sa mjesta predsjednika RIDS-a zbog nesposobnosti i neaktivnosti.
    Dinko Beaković jedini tu ima i ugleda i force za regionalnu politiku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here