Home Mozaik Pikeova djevojka odbila ono što bi mnoge ljubavnice rado prihvatale: Sada su...

Pikeova djevojka odbila ono što bi mnoge ljubavnice rado prihvatale: Sada su joj ponudili milijun dolara samo za jednu fotografiju

291
0

Život djevojke Gerarda Piquea, Clare Chia Marte, mogao bi krenuti u potpuno drugačiji smjer ako prihvati ponudu koja joj je pred očima.

Otkako se pojavila kao glavni krivac za prekid veze Shakire (46) i Gerarda Piquea (36), 23-godišnjoj studentici Clari Chia Marti život se potpuno promijenio.

Javnost je stalno pod lupom i prati se svaki njezin korak, a ljudi žele znati tko je zapravo Klara. Nedavno su se pojavile informacije da je odbila unosnu ponudu da iznese sve što zna o Shakiri, a sada je izgleda dobila još bolju ponudu. I to samo za jednu jedinu fotografiju.

Naime, kako piše Essentiallysports.com, Clari je za fotografiju u kupaćem kostimu ponuđeno milijun dolara. Španjolski mediji navodno su spremni ponuditi i više ako treba kako bi Pikeova djevojka pristala. Iako je već poznata cijena fotografije od milijun dolara, nagrada bi mogla biti i veća.

Do sada su svoju vezu uspijevali držati podalje od očiju javnosti, no ovako skupa ponuda potencijalno bi mogla značiti više medijske pažnje za oboje. No, važno je napomenuti da je ponuda kontroverzna, jer se radi o “plaćanju” privatnih trenutaka i međuljudskih odnosa, što mnogi ne odobravaju.

A kako je Klara već dobila dosta negativnog publiciteta zbog činjenice da je umirovljeni nogometaš s njom varao pjevačicu, vjerojatno će dobro razmisliti prije nego što odgovori na ovu ponudu jer bi ovim potezom mogla navući još više bijesa na sebe.

Iako se još ne zna hoće li odbiti ovu ponudu, zna se da je jednu već dobila. Nedavno joj je ponuđen ogroman iznos za intervju u kojem bi progovorila o svojoj vezi s Gerardom. Španjolski mediji navodno su studentici htjeli platiti milijun dolara za gostovanje na TV-u, ali i omalovažiti Shakiru.

Kako prenose strani mediji, Klara nije bila oduševljena ovom idejom. I ona i Pike žele nastaviti sa svojim životima bez ikakve nove drame, pa su mislili da intervjuom neće postići ništa, osim da će vratiti pozornost na sebe.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here