Home Sport Pjaca: Povratak u Dinamo? To pitanje je neumjesno!

Pjaca: Povratak u Dinamo? To pitanje je neumjesno!

398
0

Marko Pjaca, poznato ime u svijetu nogometa, nedavno je dao važan intervju za Sportske novosti. U razgovoru je istakao svoje iskustvo s klubovima u Italiji, osvrnuo se na svoje karijerne uspomene i promišljao o budućnosti, ali i podijelio intimne detalje o obiteljskom životu.

Kada je riječ o njegovom boravku u Italiji, Pjaca je izrazio posebnu ljubav prema Juventusu, gdje je prvi put iskusio najvišu razinu nogometa. Iako je zbog ozljede bio odsutan u finalu Lige prvaka, Pjaca pamti svoje dane u Juventusu kao nezaboravno iskustvo koje će zauvijek cijeniti. Taj klub će uvijek biti posebno mjesto u njegovom srcu.

Na pitanje o mogućem povratku u Dinamo, Pjaca je istaknuo da je Rijeka trenutno njegov fokus te da se treba odužiti klubu koji mu je pružio priliku.

– U ovom trenutku sezone to je neumjesno pitanje. Igram za Rijeku, dali su mi priliku, moram im se odužiti te bi bilo nekorektno pričati o Dinamu.

Govoreći o svojim ozljedama, Pjaca je istaknuo kako su mu one donijele nove spoznaje i pouke, naglašavajući važnost zdravlja i uživanja u trenucima. Otkrio je da su Luka Modrić i Cristiano Ronaldo najbolji igrači s kojima je igrao te je pohvalio njihovu stalnu želju za uspjehom i napretkom.

Kada nije na terenu, Pjaca najviše uživa u vremenu provedenom sa svojom obitelji, posebno sa svojim sinom koji pokazuje interes za nogomet. Otkrio je da provodi vrijeme s njim i uživa u svakom trenutku.

U konačnici, ovaj intervju s Markom Pjacom pruža uvid u njegovu karijeru, misli i vrijednosti koje su mu važne izvan terena.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here