Home Mozaik Pjesma riječkog modnog mačka hit YouTubea (VIDEO)

Pjesma riječkog modnog mačka hit YouTubea (VIDEO)

1462
0

Nakon što je pozornost javnosti posljednjih mjeseci privlačio druženjem s Hrvojem Šoštarićem i okršajima sa »zagrebačkim« modnim mačkom Markom Grubnićem, »riječki« modni mačak Giovanni Jakovac odlučio je okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri i zaplivati glazbenim vodama. Rezultat – pjesma »Ispod neba boje ludila« novi je potencijalni YouTube hit iako još uvijek nema snimljen videospot. I to bi se, tvrdi riječki modni mačak, uskoro trebalo promijeniti, a Giovanni očekuje da će u međuvremenu njegova pjesma »pravog ri rock zvuka« naći svoje mjesto i u radijskom eteru.

– Tekst sam napisao sam, crpeći inspiraciju iz svih svojih prošlih veza. Glazbu potpisuju dečki iz banda »Diamond Dust«, producent je Boro Rakamarić, a gost na gitari je Marin Ježić, kaže Giovanni Jakovac. U pjesmi »Ispod neba boje ludila« može se, međutim, čuti i glas Giovannijevog prijatelja Hrvoja Šoštarića i to u pravoj »opernoj« maniri.

– Hrvoje je školovani operni pjevač, bio je i član »Putokaza«, a nakon njegove pjesme »Diva one and only« odlučio sam ga zamoliti za suradnju. No, on više voli pop i više je eurovizijski tip, a moj je izbor uvijek bio rock, tako da je riječ samo o jednokratnoj suradnji, objašnjava »riječki« Giovanni, koji se, izgleda, ima namjeru transformirati u »glazbenog« mačka.

– Moda je oduvijek bila dio mene budući da sam frizer i moram biti u trendu, no glazba je također moja velika ljubav. Spot za »Ispod neba boje ludila« bismo trebali snimiti u rujnu, a nakon toga slijedi rad na albumu, promocija i, nadam se, veliki koncert, kaže Jakovac. Njegov singl prvijenac nastao je, kaže, kao način da se oprosti od svoje prošlosti i poruči svima da ono što je bilo treba ostaviti iza sebe.

– Pjesmu posvećujem svima koji se ne boje krenuti dalje, a odabrao sam rock jer se njime najbolje mogu prenijeti prave emocije, zaključuje »riječki« modni mačak. Kako će riječka, odnosno domaća rock scena primiti svog novog predstavnika tek treba vidjeti, no ako je vjerovati YouTubeu, reakcija će, u svakom slučaju, biti. (novi list)

VIDEO:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here