Home Mozaik Pjesma s TikToka o kukuruzu je ultimativni hit, za sve je kriv...

Pjesma s TikToka o kukuruzu je ultimativni hit, za sve je kriv ovaj klinac (VIDEO)

247
0

Rijetko tko posljednjih dana na internetu nije čuo za Corn song, pjesmu o kukuruzu koja je postala ultimativni hit na TikToku. Na TikToku je trenutno više od 250 videozapisa u kojoj se čuje Corn song, a pjesma je popularna i na YouTubeu i Instagramu. Corn song potpuno je osvojila internet, a priča o pjesmi o kukuruzu krenula je na TikToku i prilično je neobična.

Corn song nastala je tako što je ekipa Schmoyoho od izjave dječaka koji obožava kukuruz napravila pjesmu. Pjesmu koja zvuči prilično dobro.

Dečki iz Schmoyohoa na TikToku su objavili upjevanu i uglazbljenu izjavu dječaka koji obožava kukuruz i novinaru govori “Pogledaj ga samo”, “Kad sam probao s maslacem, sve se promijenilo”, “To je kukuruz”. Video na TikToku u kojemu pjesma prati dječakovu izjavu pregledan je više od pedeset milijuna puta.

@schmoyoho intro song for any meal/snack with corn 🌽 – from iconic interview on @doingthings ♬ Corn but it becomes a song and unites world – schmoyoho

Ekipu Schmoyoho čine braća i sestre Gregory, Michael, Andrew, Sarah i Evan, koji imaju popularan YouTube kanal s oko 3.43 milijuna pretplatnika. Dok su prije stvarali videozapise pod serijom “Auto-Tune the News”, sada ih objavljuju pod “Songify the News”.

TikTok račun @schmoyoho ima mnogo viralnih videa – posebno zahvaljujući njihovim smiješnim pjesmama temeljenim na scenama iz Stranger Thingsa. Na primjer, napravili su Wake Up Song koja je napravljena kao alarm za sve Chrissyje i Chrisese i ima skoro 20 milijuna pregleda.

Previous articleNBA košarkaš ima dijete s porno glumicom: Tajio mjesecima, izdao prijatelj – svi sumnjaju na Duranta (FOTO)
Next articleOd ovog tjedna manje sparine, stižu naoblaka i kiša.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here