Home Mozaik Plavuša otkrila što radi u teretani i sad je svi pljuju

Plavuša otkrila što radi u teretani i sad je svi pljuju

636
0

Australska manekenka i influencerica Ellie Gosalves (33) redovito trenira u teretani. Kako je objasnila, fitness je važan dio njezina života te uvijek sa sobom nosi opremu za trening jer svaku priliku koristi za vježbanje.

Kako je nedavno otkrila, ova atraktivna plavuša na prijedlog svoje prijateljice Khloe Kardashian uvela je novitet koji je zaprepastio obožavatelje.

Ellie je u podcast intervjuu otkrila da ne nosi gaćice kada trenira.

  • U teretani ne nosim gaćice i osjećaj je fenomenalan. Na tajicama se ne vide šavovi donjeg rublja, tako je udobno. Khloe Kardashian mi je to predložila, probala sam i svidjelo mi se – rekla je Ellie i zaprepastila obožavatelje.

Uslijedili su brojni komentari, među kojima i onih koji su zgroženi njezinim potezom. – To je tako nehigijenski.

  • Nije dobro za vaše zdravlje: Gaćice služe za upijanje znoja. Osim toga, tajice i oprema za vježbanje najčešće su izrađene od materijala koji nije prikladan za intimne dijelove tijela.
  • Zgrožena sam! Kakav primjer dajete drugima kada se tako loše odnosite prema vlastitom tijelu.
  • Dragi Bože! Kad bih napravila ovako nešto, dolje bih dobila gadan osip – samo su neki od komentara na manekenkinu ​​izjavu.

Gola vjenčanica

Inače, ovo nije prvi put da Eli diže prašinu svojim izjavama na društvenim mrežama. Prije nekoliko mjeseci pojavila se na vlastitom vjenčanju u “goličavoj vjenčanici”.

Bila je to odvažna prozirna kreacija s dubokim dekolteom i izrazito kratkom i prozirnom haljinom koja joj je jedva prekrivala zadnjicu. Nosila je ovu golu vjenčanicu na after partyju nakon samog vjenčanja.

No, uslijedile su brojne kritike njezinih pratitelja na društvenim mrežama koji su je prozvali striptizetom i prognozirali da će joj se brak brzo raspasti jer se ponaša kao laka žena.

  • Oslobađajuće je nositi ono što želim, slobodno se izražavati i odbaciti ideju da moje tijelo treba kontrolirati ili posjedovati bilo tko osim mene – rekla je tada Ellie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here