Home Mozaik Počela je sumnjati da je muž vara jer svaki dan ovo radi:...

Počela je sumnjati da je muž vara jer svaki dan ovo radi: Problijedjela je kada je vidjela njegov telefon

297
0
Ilustracija: Pexels

‘Nakon što sam pregledala telefonske račune, otkrila sam da moj suprug dugo razgovara s prijateljicom dok sam ja na poslu. Upoznao ju je na internetu, ali nikad se nisu sreli osobno. Gajio je osjećaje prema njoj, ali na kraju su bili samo prijatelji. Ja imam 31, a moj suprug 33 godine. U braku smo pet godina’ – napisala je jedna žena za The Sun.

Nedavno su se posvađali i suprug joj je rekao da je spreman ostaviti je. Nagovarala ga je da ostane, ali kad je nakon njihove svađe stigao sljedeći telefonski račun, ustanovila je da još dugo razgovara s njom.

– Izazvalo je velike rasprave kad sam to ranije spomenula. Zbog nje mi je jako neugodno. Razmišljam li previše o njegovom prijateljstvu s njom? – upitala je stručnjakinju za veze.

– Glumljenje detektiva rijetko pomaže, ali sada znaš za njegove pozive i prolaziš kroz teško razdoblje, pa oboje morate imati taj razgovor.

Zamolite ga da bude iskren i zapitajte se što nije u redu s vašom vezom, što ga potiče da joj priđe? “Saznaj koje biste promjene oboje mogli napraviti da ispravite stvari”, odgovorila je Deidre.

Previous articleČačić: Vjerojatno je bilo zaleđe kod Drmićevog gola, ne sumnjam u to!
Next articleDrmić kritizirao Čačićevu taktiku: Moramo više riskirati, a igramo sa šest u obrani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here