Home Vijesti Pogledajte snimku nove regulacije prometa u centru Rijeke

Pogledajte snimku nove regulacije prometa u centru Rijeke

519
0
centarregulacija
VIDEO: Josip Čekada

Zbog početka radova, prošlog stupila je na snagu privremena prometna regulacija kojom se Adamićeva ulica zatvara za sav promet te će se prometovanje kroz centar grada preusmjeriti na Ulicu Riva, gdje će biti zastupljen dvosmjerni režim kretanja vozila.

– Promet smjera zapad-istok svodi se na dva južna traka ulice Riva do zgrade Transadrije gdje novo kružno raskrižje omogućava nastavak u smjeru istoka, desno skretanje za tržnicu i lukobran.

– Zadarska ulica postala je jednosmjerna iz smjera ulice Riva i omogućava nastavak u smjeru zapada Trpimirovom odnosno sjevera ulicom Erazma Barčića.

Od 24. siječnja zabrana parkiranja u Ulici Ivana Zajca, Veslarskoj, Rivi, Splitskoj i Zadarskoj, od 27. siječnja Adamićeva ulica zatvorena za promet

Zbog početka radova, za vikend, 27. i 28. siječnja 2024. godine stupila je na snagu privremena prometna regulacija kojom se Adamićeva ulica zatvara za sav promet te će se prometovanje kroz centar grada preusmjeriti na Ulicu Riva, gdje će biti zastupljen dvosmjerni režim kretanja vozila.

Građani mogu sve informacije o radovima te preregulaciji prometa dobiti u Korisničkom centru koji je uspostavio KD Vodovod i kanalizacija, na telefon 051 353 222 ili putem e-maila korisnicki.centar@kdvik-rijeka.hr.

Mole se građani za strpljenje i razumijevanje te poštivanje uspostavljene privremene prometne regulacije.

Kako to trenutno izgle u centru grada, pogledajte na snimci:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here