Home Sport Policija i zaštitari spriječili tučnjavu Livaje i gledatelja na treningu Vatrenih na...

Policija i zaštitari spriječili tučnjavu Livaje i gledatelja na treningu Vatrenih na Rujevici: ‘Smeće jedno, marš iz reprezentacije! ‘

219
0

Incident na treningu reprezentacije na Rujevici. Marko Livaja izgubio je živce nakon uvreda koje su mu uputili pojedini gledatelji s tribine. Prekinuo je trening i krenuo prema publici kako bi se s njome verbalno obračunao. Za njim su išli još neki igrači, pa i pomoćni trener Vedran Ćorluka da smiri situaciju.

Reagirali su zaštitari i policija koji su se našli na tom dijelu tribina, sve je ostalo na prepucavanju riječkih gledatelja i Livaje.

Incident je počeo nakon povika s tribina prema Livaji: ‘Konjino, što se ne trudiš, je*** ti majku Livaja!‘‘, nakon čega je Livaja uzvratio: ‘Što hoćeš?‘ U trenucima uzavrelih strasti uslijedili su povici s tribina: ‘Smeće jedno, marš iz reprezentacije‘, a neki su vikali: ‘Pogledaj stolice na istočnoj tribini, dužni ste namiriti štetu koju ste napravili‘, aludirajući na finale Kupa u kojem je Torcida napravila određenu štetu na tribinama Rujevice.

Srećom, prevladao je razum, Livaja se okrenuo i vratio na teren, a Vatreni su nastavili s treningom. (Sportske novosti)

Previous articleMladenka u očaju: ‘Probudila sam se gola u krevetu s bratom svojeg zaručnika’
Next article17-godišnji ruski student uhićen zbog podmetanja požara u vojnom uredu, prijeti mu 20 godina zatvora

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here