Home Vijesti Policija zaplijenila vozaču Golf jer je bacao smeće uz cestu

Policija zaplijenila vozaču Golf jer je bacao smeće uz cestu

617
0

Prema pisanju stranice Revijahak.hr, tijela Europske unije (EU) i nacionalni regulatorni, subjekti iz država članica usvojili su oštre kazne za one koji ne poštuju pravila kada je u pitanju odlaganje smeća

Dvije osobe koje su putovale u Volkswagen Golfu, negdje u Rumunjskoj, odlučile su se odmoriti uz cestu i očistiti unutrašnjost svog vozila. Nažalost, njihovi planovi su uključivali i bacanje smeća uz cestu. Osim kamera postavljenih posebno za praćenje vozača koji bi se mogli odlučiti na bacanje smeća na odmorište, u tom trenutku upravo je prolazila policija pa su oboje ubrzo uhvaćeni na djelu. Na snimci se vidi kako žena stavlja smjesu u plastičnu vrećicu, a zatim ga baca u travu.

Policijski službenici su vidjeli što se dogodilo i odmah su se zaustavili. Odlučili su primijeniti zakon. Volkswagen Golf. Povrh svega, lokalna agencija za zaštitu okoliša također je vozaču izrekla kaznu od 1000 dolara.

Tijela Europske unije (EU) i nacionalni regulatorni, subjekti iz država članica usvojili su oštre kazne za one koji ne poštuju pravila kada je u pitanju odlaganje smeća.

VW Golf četvrti automobil oduzet vlasnicima koji su bacali smeće i koji su uhvaćeni na djelu. Vozač za sada ne može vratiti svoj automobil, a morat će tužbom dokazati da nije prekršio zakon, ali tek nakon što se podmire kazne. (Revijahak)

Previous articleRijeka danas igra protiv Triglava
Next articleKamion zaglavio u tunelu Pećine, prometna nesreća i na riječkoj zaobilaznici!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here