Home Najnovije Policijsko izvješće tvrdi da je ‘Hod za život’ bio trostruko brojniji od...

Policijsko izvješće tvrdi da je ‘Hod za život’ bio trostruko brojniji od ‘Hoda za slobodu’

3005
5

U središtu Rijeke danas su se dogodila dva ideološka hoda. Prvi put u Rijeci održao se ‘Hod za život’, a kao odgovor na ovu inicijativu organiziran je “Hod za slobodu”. Prema policijskim izvještajima, na prvom skupu se okupilo oko 1500 ljudi, a na drugom oko 500.

Jedini incident se dogodio kada je petnaest djevojaka, protivnica inicijative ‘Hod za život’, prepriječilo put njihovim sudionicima. Sjele su na pločnik i nisu im dali proći. Nedugo potom policija ih je jednu po jednu odnijela u maricu kako bi sudionicima “Hoda za život” omogućili prolaz.

5 COMMENTS

  1. Pa još ima u ovom gradu normalnih ljudi koji žive kako se živi tisućljetima. Ovi drugi sitno plaćeni igraći lokalnog režima vlasti su nažalost izgubljeni za društvo.

  2. Vojko Obersnel ovime je samo pokazao da nije gradonačelnik svih Riječanki i Riječana. Sramota za jedno demokratsko društvo kada se prvi čovjek grada pojavi na čelu kolone pobornika kulture smrti. Pitanje je koliko je Gradska uprava platila taj tzv. “hod za slobodu” i putne troškove gomili uvezenih istospolaca i narkomana? Što misle o tome članovi Gradskoga vijeća?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here