Home Sport Poraz Rijeke u Osijeku

Poraz Rijeke u Osijeku

272
0

Nogometaši Rijeke poraženi su od Osijeka 0:2 u utakmici 22. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Rijeka je nastavila negativan niz i doživjela peti uzastopni poraz u Gradskom vrtu.

Osijek je prvu priliku imao u petoj minuti. Silva je ubacio s desne strane, Miloš je pucao glavom, lopta se odbila od vratnice, Mierez je bio blizu, ali obrana Rijeke uspjela je očistiti opasnost.

Rijeka je uzvratila u desetoj minuti Jednu dugu loptu, Andrijašević je prebacio glavom za Lončara koji se sjurio prema golu. Lončar je pucao s ruba 16 metara, ali Ivušić je obranio.

Idući pokušaj domaćina stigao je u 19. minuti. Kleinheisler je pucao glavom, lopta je išla ravno u Nevistića.

Rijeka je imala dobru situaciju u 21. minuti. Lončar je sjajno odigrao loptu za Kulenovića, ali Ivušić je istrčao s gola i na vrijeme otklonio opasnost.

I onda je stigao gol Osijeka u 25. minuti. Jugović je izveo korner, Škorić je pucao glavom, a Mierez je ostao sam pred golom i skrenuo loptu u mrežu

Rijeka je imala dobru situaciju već u 26. minuti, ali udarac Čerina s dvadesetak metara nije bio precizan.

U 53. minuti Žaper je odlično ubacio, Kleinheisler je natrčao, ali udarac je otišao preko gola. Nekoliko trenutaka ranije udarac Silve završio je u bloku.

U 67. minuti Čerin je ubacio iz slobodnog udarca, Kulenović je zahvatio loptu glavom, ali nije bilo opasnosti za gol Osijeka.

Priča je završila u 70. minuti. Velika pogreška Nevistića koji je, umjesto ispucavanja lopte, istu pokušao smiriti. Pogrešku je iskoristio Mierez i poslao loptu u praznu mrežu – 2:0.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here