Home Vijesti Poseban režim prometa u subotu i nedjelju

Poseban režim prometa u subotu i nedjelju

1171
1

Na dan održavanja glavne povorke Međunarodnog riječkog karnevala u nedjelju od 11 do 22 sata u cijelosti se zatvara za sav promet središte grada omeđeno sljedećim ulicama: Riva – Riva Boduli – Ivana Zajca – Delta – Andrije Kačića Miošića (dio raskrižja s Cindrićevom do hotela »Kontinental«) – »južni most« (od hotela »Kontinental« do raskrižja Fiumara – Žrtava fašizma), Fiumara – Scarpina – Adamićeva – Zadarska i u svim ulicama južno od Korza do obale.


Trasa Međunarodne karnevalske povorke u nedjelju

Zabrana parkiranja odnosi se na Putničku obalu (u subotu od 6 sati do ponedjeljka u 6 sati), Muzejski trg (od subote u 6 sati do nedjelje u 24 sata), Trg 128. brigade Hrvatske vojske (od subote u 6 do nedjelje u 24 sata), te Delta i »Pod voltun« na Žabici (od subote u 22 sata do nedjelje u 22 sata).
Zabrana parkiranja u nedjelju od 6 do 22 sata odnosi se na sljedeće ulice: Zadarska, Splitska, Zanonova, Riva, Riva Boduli, Verdijeva (zapad), Zagrebačka (zapad), I. Zajca, Cindrićeva , M. Smokvine Tvrdog, Školjić i parkiralište Školjić.

Vozila koja ostanu nakon zabrane parkiranja, premještat će se paukom na sjeverni dio parkirališta Delta. Gradski autobusi vozit će po voznom redu, a vožnja se u nedjelju na gradskim linijama neće naplaćivati.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here