Home Kolumne Povratak državnog neprijatelja No.1

Povratak državnog neprijatelja No.1

880
10

Kako je otišao tako se i vratio. Neodgovorno, bahato i bez suvislog obrazloženja. Osoba koja je kukavički zbrisala nakon što je ispraznila državnu blagajnu sada se poput mesije ponudila kao rješenje problema kojeg je sama stvorila. Argumenti kako se vratio zbog loših rezultata stranke na predsjedničkim izborima su u najmanju ruku smiješni. Upravo je Sanader nametnuo Hebranga za predsjedničkog kandidata, a tajkuni iz njegovog interesnog kruga financijski ohrabrili Bandićev i Primorčev ulazak u predsjedničku kampanju. HDZ je pred otvorenim frakcijskim ratom, analitičari i koalicijski partneri Sanaderov potez ocjenjuju pokušajem stranačkog samoubojstva. Treba mu poželjeti da u tome napokon i uspije. (danko švorinić)

10 COMMENTS

  1. Ca ces prepal se drivo, radi guza ko meduza,pa mu treba imunitet ali nadam se da ce ga(ako ne nasi) Austrijanci pospravit iza resetaka.

  2. ne može njega ni deset imuniteta spasiti od remetinca,Njega od Remetinca spašava ako budu prijevremeni izbori i pobijedi Milanović.

  3. Ma neka se vrati na malo vitra i otplovi u p**** mat…. lopov lažljivi, ovo samo u našoj Hrvatskoj se može događat, takav manipulator,kukavica,sad će pokušat dobit ponovno imunitet jer se otkrivaju sranja pretvorbe i privatizacije i velike krađe, nek ide zajedno sa Žužulom farbat tunele za kaznu to njemu treba napravit.

  4. pa vidimo da je Sanader bio glavni kapo od mafije koji je štitio sav kriminal i u Hrvatskim (auto)cestam željeznici, bankama .Od kad je Kosor došla, mora se reći, mnogo toga je isplivalo na svjetlo dana.
    Hoće Sanader nazad da spasi svoje mafijaško carstvo.

  5. kako smo se popalili oko nekog Sanadera, marginalca, a zaboravismo poskupljenje, otkaze, neplaćanja, nova zaduženja, dugove ?? Kost je bačena…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here