Home Najnovije Povratak Nikole Vlašića: Mislim da sam sposoban ovdje se dokazati!

Povratak Nikole Vlašića: Mislim da sam sposoban ovdje se dokazati!

354
0

Nikola Vlašić odigrao je 83 minute u pobjedi West Hama nad Genkom 3:0 u 3. kolu Europske lige

Bio je daleko prisutniji u igri nego u ranijim utakmicama engleskog kluba. Imao je 51 dodir s loptom, od toga 85 posto točnih dodavanja, dva udarca, jedan kraj gola i jedan blokiran, jedan uspješan dribling… Od 15 duela dobio je sedam, imao je i dvije oduzete lopte.

To mu je bio prvi nastup za West Ham od 30. rujna i također utakmice Europske lige s Rapidom. Nakon toga u dva premijerligaška nastupa njegova kluba sjedio je na klupi s Brentfordom i Evertonom.

U četvrtak je bila ugodna večer za West Ham koja ga je dovela na prag prvog mjesta u skupini. Pozitivan dojam može pomoći i Vlašiću u očima trenera Davida Moyesa.

U najavi te utakmice Nikola je za klupsku web stranicu kazao:

– Moji prvi dojmovi su jako dobri. Razgovarao sam s igračima i rekli su da sam došao u pravo vrijeme u klub. Atmosfera je odlična i svi su puni energije, uzbuđeni zbog sezone.

West Ham odavno nije od onih koji osvajaju trofeje, ali…

– Situacija je sada drugačija i klub ima više ambicija i više energije, tako da se svi osjećaju nevjerojatno. I ja osobno dobro se osjećam u klubu i oko kluba, s trenerom i svim igračima. Mislim da ide jako dobro.

O svojoj minutaži i konkurenciji, kazao je:

– Kad sam došao ovdje znao sam igrače koje ima West Ham. Zadnjih šest tjedana nizali smo dobre rezultate pa je bila teška konkurencija. Mislim da sam sposoban dokazati se ovdje, samo trebam naporno raditi.

Previous articleVIDEO: Evo zašto je Brekala Dalić vratio među vatrene! Zabio i još jedan bivši dragulj modrih.
Next articlePriveden i sin Gorana Džonića! Bio je vatrogasac kao i njegov otac.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here