Home Mozaik Prala je aute, pa se udala za nogometaša: Supruga srpske zvijezde brutalnim...

Prala je aute, pa se udala za nogometaša: Supruga srpske zvijezde brutalnim fotkama podigla temperaturu do usijanja

122
0

Filip Đorđević bio je član više poznatih klubova i srpski reprezentativac, no on je poznatiji po svojoj supruzi, prekrasnoj Jovani, nego po svojem umijeću na terenu. Ona je manekenka i slovi za jednu od najljepših supruga igrača u talijanskom nogometu i neprestano svoje atribute javno pokazuje putem društvenih mreža.

Jovana je sada počastila svoje fanove “brutalnim” fotkama snimljenima u liftu, na kojima je njena minijaturna haljina puno toga pokazala. Jovana je jako aktivna na društvenim mrežama pa se tako na Twitteru prije nekog vremena posvađala s jednim svojim pratiteljem, ali i otkrila koji je bio njen prvi posao. “S 15 godina sam radila na tatinoj benzinskoj pumpi, brisala sam stakla na autima. Tata nije bio oduševljen idejom, ali je mama insistirala da novac za užinu zarađujem sama”, napisala je manekenka, a potom jednom pratitelju priprijetila šamarima.

Previous articleNajbolja guza nogometa’ dobila zanimljivu ponudu pa zaboravila obući grudnjak i zapalila mreže: ‘Sigurno ti je hladno’ (FOTO)
Next articleMama mi je s 13 godina otkrila stravičnu istinu koju tata nije smio znati: Na kraju je uslijedio užas

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here