Home Sport Preko Dinama i Rijeke do Italije i Vatrenih! Tko je novi reprezentativac?

Preko Dinama i Rijeke do Italije i Vatrenih! Tko je novi reprezentativac?

165
0

Možda se netko pita tko je Martin Erlić, novi Vatreni? Od šesnaeste godine je u Italiji, ranije je trenirao u školama Dinama i Rijeke, no Erlić je iz Tinja, sela u zadarskom zaleđu, iz nogometne obitelji utoliko što su i dvojica braće ludi za loptom, no samo je on napravio karijeru, pišu Sportske novosti. U mladoj vrsti bio je standardan, u A je pozvan prvi put sa 24 godine. Imao je jako dobru sezonu u Speziji, zabio dva gola i dodao jednu asistenciju, izborili su ostanak, a on se seli u Sassuolo s kojim ima ugovor na četiri godine.

– Još ne vjerujem da sam zaista pozvan u A reprezentaciju. Mislim da je to san, to je kao u mašti. Nadao sam se, ali sad kad se dogodilo to je fenomenalan osjećaj. I poticaj. Dobio sam informaciju prije tri-četiri dana, tada mi je rečeno da budem spreman, to mi je bio još veći motiv za utakmicu s Udineseom u kojoj smo pobjedom 3:2 osigurali ostanak. Presretan sam- pričao nam je radosni Erlić koji je pokazao da se može nositi s napadačima u Serie A, ali i biti ubojit kad kod prekida krene u napad.

Reprezentativno okruženje dijelom će mu biti poznato…

– Igrao sam sa Sosom, Brekalom, Gvardiolom, Majerom… ujedno i u Serie A protiv Perišića, Brozovića, Vrsaljka, Pašalića…

Međutim, Luku Modrića će tek upoznati.

– Ne mogu naći riječ koliko sam oduševljen što ćemo zajedno igrati u reprezentaciji. Moj Tinj i Lukin Zaton Obrovački su prilično blizu. Izvan sebe, sam ne znam kako bih rekao kolika je to sreća i radost.

Tinj je nedaleko Zemunika, od Modrićeva rodnog sela udaljen pedesetak kilometara, ali vrlo blizu su Subašić i Vrsaljko… U svakom slučaju, jedan od bližih Modrićevih susjeda u nacionalnoj vrsti.

Cijeli članak pročitajte na linku.

Previous articleVojni analitičar: Ako Ukrajinci udare kod Izyuma, slomit će rusku ofenzivu na Donbasu
Next articleNe gubite vrijeme s njima: Frojd je tvrdio da po jednoj osobini možete lako prepoznati glupe ljude!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here