Home Vijesti PRESSING: Linić ruši Milanovića?

PRESSING: Linić ruši Milanovića?

3169
0
milanovic487-linic487
Piše: Giancarlo KRAVAR

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je pod istragom! U jučerašnjoj Bujici, koja se emitira na RiTV, bivši ministar financija Slavko Linić potvrdio je da je Milanović ispitan u policiji zbog sumnji u pranje novca SDP-a.
Milanović je prijavljen USKOK-u zbog sumnji da je novac s računa SDP-a uplaćivao jednoj privatnoj PR agenciji temeljem fiktivnih faktura za usluge koje nikad nisu izvršene. Novac je kasnije preko treće osobe izvlačen i korišten za podmirivanje privatnih troškova predsjednika SDP-a, koji je jednom i helikopterom MUP-a sletio na vojni aerodrom Grobnik da bi došao u privatni posjet Rijeci.
“Imam takva saznanja i znam da se to događalo”, rekao je Slavko Linić u emisiji koja se gleda u cijeloj Hrvatskoj. S obzirom da to nije išlo preko računa SDP-a, u tom dijelu nemam papire, ali organi koji su za to zaduženi mogu sve pronaći u PR agenciji i tvrtci koju je Milanović nominirao. Riječ je o iznosu od preko 300.000 kuna. Znam da je istraga o tome krenula.”, rekao je Linić na RiTV i dodao: Postoje računi i dokazi…
Po svemu sudeći, SDP i njegova Narodna koalicija gube izbore, a sve zbog predsjednika Milanovića i njegovih osobnih ambicija. Slavko Linić je svjedok. Linić ruši Milanovića!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here