Home Mozaik Preusmjeravanje prometa i zabrana parkiranja na riječkim parkiralištima u subotu, 8. veljače,...

Preusmjeravanje prometa i zabrana parkiranja na riječkim parkiralištima u subotu, 8. veljače, na dan Dječje karnevalske povorke

963
0

Zbog održavanja Dječje međunarodne karnevalske povorke bit će preusmjeren promet i zabranjeno parkiranje u centru grada.

Preusmjeravanje prometa
Zbog održavanja Dječje karnevalske povorke, u subotu 8. veljače 2020. godine, u vremenu od 12:30 do 18:00 sati zabranjuje se prometovanje svim vozilima ulicom Fiumara, Scarpinom, Adamićevom, Splitskom, Zadarskom, Ulicom Riva, I. Henckea, Ivana Zajca, Wenzelovom i Ribarskom ulicom. Promet će se preusmjeriti na raspoloživi dio cestovne mreže.

Zabrana parkiranja
Parkiranje vozila bit će zabranjeno na slijedećim lokacijama:

Grobnička riva od 00,00 do 24,00 sata;
Putnička obala (središnji dio) od 00,00 do 18,00 sati;
Parkiralište „Delta“ od 00,00 do 18,00 sati
Zadarska ulica, Splitska, Zanonova i Ulica Riva (od Trga Žabica do raskrižja s Ulicom I. Henckea) od 6,00 do 18,00 sati.
Mole se vozači da na mjestima zabrane parkiranje uklone svoja vozila do subote 8.2.2020. godine, najkasnije do 06:00 sati. Po isteku tog vremena vozila će se ukloniti paukom na parkiralište Delta. Ukoliko se parkiralište Delta popuni informacija o lokaciji na koju su premještena vozila moći će se dobiti u Odjelu za informiranje i reklamacije Rijeka plus d.o.o., od 06 do 22.00 sata 051 311-400 i postaji Prometne policije na tel: 051 335 521.

Pretplatnici s parkirališta Putnička obala mogu vozila parkirati vozila na Adamićevom gatu, a pretplatnici s parkirališta Delta vozila mogu parkirati na dijelu parkirališta uz Rječinu.

Javni gradski prijevoz
Gradski autobusi zaustavljat će se na svim redovnim gradskim stajalištima izuzev u zoni zabrane prometa.
Ukrcaj odnosno iskrcaj putnika za sve autobuse prigradskih linija u vremenu od 12:00 do 18:00 sati obavljat će se na terminalu prigradskog prometa Delta.
Na privremenoj trasi linija autobusi će se zaustavljati na stajalištima u Ulici N. Tesle i F. la Guardia.

Taxi stajališta
U vrijeme zabrane prometa taxi stajalište na Jelačićevom trgu, Putničkom terminalu i Žabici neće biti u funkciji, a taxi stajalište iz Ulice Riva privremeno će se premjestiti u Trpimirovu ulicu, na sjeverni prometni trak rezerviran za vozila javnog prijevoza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here