Home Sport Prijateljska utakmica: Halubjan – Rijeka 0:4

Prijateljska utakmica: Halubjan – Rijeka 0:4

1981
0

14231123_10154140733084177_4658354364369532272_oNogometaši Halubjana i Rijeke u utorak su na igralištu Brnasi odigrali pripremnu utakmicu humanitarnog karaktera. Prihod od prodaje ulaznica ići će za Anotonija Šebelja, bivšeg igrača Škole nogometa Halubjan, kojem će novac biti uplaćen za potrebe liječenja. Uz prodaju ulaznica i nogometaši Rijeke skupili su donaciju koja je uplaćena u istu svrhu.
Utakmica po hladnom vremenu poslužila je kao dobra priprema za Rijeku koja je na kraju slavila 4:0. Halubjan se dugo vremena solidno držao, na otvaranju su bili blizu pogotka. U 6. minuti Štimac je ubacio iz slobodnog udarca, a Miočić je pucao glavom, ali lopta je odsjela na gredi.
Rijeka je nakon niza prilika i poluprilika povela u 28. minuti. Handžić je primio loptu na rubu kaznenog prostora s lijeve strane, te preciznom loptom pronašao Gorgona – 0:1.
Drugi gol stigao je u 35. minuti. Gorgon je odigrao za Kabirua koji je ubacio, a Ajayi je bio najbrži i najspretniji i glavom je pospremio loptu u mrežu – 0:2.
U drugom poluvremenu priliku u dresu Rijeke dobilo je i nekoliko juniora, a Rijeka je prijetila svih 45 minuta drugog dijela. Premoć je okrunjena s dva gola Marija Gavranovića.
U 70. minuti Ivančević je probio stranu, odigrao za Šanteka koji je loptu proslijedio do Gavranovića – 0:3.
U akciji kod četvrtog gola veći dio poslao obavio je Tomislav Turčin. Prvo je pobjegao obrani Halubjana i zaobišao vratara Mohorovića, a zatim nesebično proigrao Gavranovića za konačnih 0:4.

Previous articleRegionalni IZBORNI KANOĆAL Nevena Šantića: Neverini na Kvarneru
Next articleŠvorinić na Zametu: Centralizam treba poslati u povijest!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here