Home Sport Procurila skandalozna snimka tučnjave dvojice reprezentativaca u hotelu: ‘Apsolutno osuđujemo svako nasilje‘

Procurila skandalozna snimka tučnjave dvojice reprezentativaca u hotelu: ‘Apsolutno osuđujemo svako nasilje‘

197
0

Samo dva tjedna uoči FIBA ​​Svjetskog prvenstva 2023. finska se košarka suočava s unutarnjom krizom. Internetom se proširila snimka dvojice finskih igrača, Touka Tainama i Eemija Luukkonena, u kojoj se vidi kako je došlo do fizičkog obračuna tijekom ljetne košarkaške Univerzijade u Kini. Finski košarkaški savez započeo je istragu. Dvojica finskih igrača tuku se u predvorju hotela, a okružili su ih suigrači iz reprezentacije koji su svjedočili incidentu.

Nakon što je vijest izbila u javnost, glasnogovornik Jukka Tirri potvrdio je za medije da se tučnjava dogodila u hotelu te je izvijestio da se o tome već razgovaralo unutar reprezentacije, a video se pojavio tek nedavno.

Scariolo u nemogućoj misiji, Grci na najtežem ispitu! Mogu li Španjolci zaustaviti čovjeka koji je uništio Hrvate?
Finska je završila svoje sudjelovanje na Univerzijadi 6. kolovoza gdje je zauzela 5. mjesto u konačnom poretku nakon pobjede nad Rumunjskom – što je najviši plasman u povijesti zemlje.

“Na natjecanjima pod jurisdikcijom Olimpijskog odbora svi članovi reprezentacije potpisuju ugovor o članstvu u momčadi koji definira kako igrači trebaju postupati u takvim slučajevima. Olimpijski odbor apsolutno osuđuje svako nasilje”, rekla je Leena Paavolainen, čelnica Finskog olimpijskog odbora.

Previous articleOno što ova djevojka radi živoj zmiji nije za svakoga: ne biste htjeli biti u njezinoj koži (VIDEO)
Next articleU 226. kolu igre ‘Sve ili Ništa’ pogođen je glavni dobitak u iznosu od 80.000,00 eura.              

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here